Biotech Power Pro fehérje az jó? Megéri ezt vennem?
Figyelt kérdés
Az ára miatt gondoltam hogy megérné. Attól hogy nem tejsavó fehérje , attól még jó minőségű ? Kezdő vagyok még a sportba .2013. okt. 22. 20:03
1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni , osztálytársam adna 1kg-t 2000 Ft-ért ami nekem nagyon jól jönne ( nem nagyon megy jól anyagilag .. )
2013. okt. 22. 20:05
2/8 anonim válasza:
Nem jó, szójás.
Egy olcsó tejsavó koncentrátummal jobban jársz. Drágább, de sokkal jobb, nincsenek körülötte kérdőjelek.
3/8 A kérdező kommentje:
tudnál egyet linkelni ? ami nem olyan drága
2013. okt. 22. 20:14
5/8 A kérdező kommentje:
erre sajnos nincs pénzem :S tényleg annyira rossz ez a biotech power pro ? a kajám az megfelelő , napi 100-110g protein csak 1 turmixot kéne h igyak h meglegyen a 140g fehérjém 1 napra
2013. okt. 22. 22:10
6/8 anonim válasza:
Jobb, mint a semmi, csapasd. Én amúgy sem vagyok szójarettegő, de minőségre is jobb a tejsavó sokkal(a szója, mint élelmiszer, szerintem nem káros). Aztán csuda tudja.
7/8 anonim válasza:
Szia! Mivel a power pronak a boltban is több mint 2500 kilója, így nem tudom elképzelni, hogy adhatja ő 2000ért kilóját. Az ilyen valakitől való vásárlást felejtsd el, mert ha ilyet ajánlanak, azzal mindíg! sumákoltak valamit... Nem olyan rossz ez a szójás cucc sem, de akkor boltból vedd
8/8 A kérdező kommentje:
egyrészt jó haverom , azért is adja 2k-ért meg azért is mert 2 adag hiányzik belőle :D
2013. okt. 22. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!