Alapszintű konditerem mennyibe kerül?
Viszonylag jó gépekkel, de nem luxus gépekkel.
Csak kíváncsiság képen, mennyibe kerülhet?
Aki két évet edz mondjuk havi 20eFt-ért az elkölt kb 500eFt-ot. Ebből kijön egy alapszintű géppark? Nyilván nem. :)
Milyen 20. 000ft- ról beszélsz te?
Vagy én járok olcsó helyekre?
Budapesten 5000Ft egy dohos pince, 15-20eFt egy felső kategóriás hely, én csak honlapról néztem ki.
1000Ft-ért nem tudom milyen terem van, de annál még a börtön is többe kerül :D
Lehet kicsit túloztam, azt gondolta ennyi a havibérlet.
Én nem járok, tehát nem tudom, csak amiket a honlapon látok kiírva.
Na de a kérdés nem is ez. Hanem mennyiből lehet egy kis házi termet kihozni? Az önkormányzat nem létesít, ha megkérik? Nekik egy nagyobb kerületben ez nem pénz.
tök normális terem 6-8 ezer ha diák vagy még olcsobb
amugy kb ennyibe kerül:
használt súlyok szerelhető :80kg kb 20ezer nagyon olcsón
kétkezes rúd :5ezer
Húzódzkodó rúd: 2ezer
fekvenyomó pad: már olyan 20k-tól normális
egykezes rúd 2 db: 3 ezer
kb ennyi elég kezdésnek:
ez olyan 50 ezer ft
A honlapon szereplő árak nem feltétlenül mérvadóak!
Mindig vannak akciók, kuponok amellyeket a konkurencia miatt nem tesznek ki a honlapra.
Menj be a terembe és kérdezd meg.
Attól függ, mit értesz konditerem alatt. Mert egy házi edzőszoba, amiben van egy fekpad, húzódzkodó meg pár súlyzó, az szerintem nem konditerem. Ez tényleg megvan olcsón, pláne ha használt cuccot veszel.
De ha már egy csigás gépet, egy jó guggolóállványt akarsz, az megdobja a költségvetést párszázezerrel, de még mindig egy edzőszobánál tartunk, ami viszont profi.
Ha neked komplett konditerem kell, az szerintem pár milla alatt nincs, és egy személyre felesleges is. Az önkormányzat meg szerintem letojja a konditermet :D
S én is azt látom, hogy 15-ből már egy ultrasznob helyen is bőven kijön egy hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!