Testépítős kérdés?
Figyelt kérdés
A testépítőknek nem káros a sok fehérje?
Savasodás?
A sok hústól nem kapnak köszvényt?
2013. okt. 21. 11:44
1/8 anonim válasza:
Testépítős válasz?
Nem káros a sok fehérje. Amit nem hasznosít a szervezet, azt egyszerűen elégeti, mintha ch lenne.
Savasodás egy jelenség, ami huzamosabb megterhelés esetén lép fel. Mi ezzel a kérdésed?
Nem kapnak köszvényt hústól, ez csak egy városi legenda.
2/8 anonim válasza:
nem kapnak köszvényt, mert egyensúlyban van a fehérje a többi tápanyaggal, rizst és zöldségeket is esznek megfelelő mennyiségben
3/8 dirtboy válasza:
a múltkori nem volt elég kielégítő válasz?
többi válaszoló?
ha azt akarjátok hogy el tűnjenek az ilyen fogyatékos kérdések mert ezt tuti egy unatkozó hülye rakja ki minden nap akkor inkább ne válaszoljatok.
egy fogyatékos szórakozik nem kell minden nap válaszolni neki,majd meg unja.
5/8 anonim válasza:
Nekem olyan savas a gyomrom, hogy kiégette a hasfalam! Ha sokat iszok, kilötyög a köldökömön!
6/8 anonim válasza:
én szereztem dögkeselyű-gyomorsav kivonatot. 25 ezer forintba kerül egy decivel. olyan erős, hogy a vasszöget is megemészted.
7/8 anonim válasza:
legalább kérdezni tudnál normálisan
8/8 anonim válasza:
Ez kamu lesz szerintem, ilyen hülye nem lehet senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!