Testépítős kérdés! Vagyis nem, hanem csak kondizós! Szerinted hogy csináljam?
Ha el tudod fogadni a teljes testes edzés elméletét, akkor heti három súlyzós edzés, ha elég intenzív, elég lehet a tömegnöveléshez. Viszont kettő mindenképpen kevés. Ha pedig osztott edzést végeznél, akkor legalább heti négy, de inkább öt kéne. Szóval érdemesebb lenne megpróbálnod a teljes testeset.
Egyelőre táplálkozz rendesen szilárd kajából, sok hús és rizs, ha nagyon akarsz, vehetsz fehérjeport, de a volumass-ot és hasonlókat egy jó darabig csak hagyd a prifi testépítőkre!
Teljes testes edzés nem akadály, de akkor a heti 2 az kevés.....jó, akkor lesz 3.
Kaja az rendben van, csak gondoltam mégis valamivel kiegészítem, én is csak a fehérjére gondoltam kiegészítésként, 100% whey protein jó lesz erre?
Az hogy milyen táplálékkiegészítőt kellene használnod nagyban függ a testalkatodtól...könnyen hízol-szedsz fel súlyt , vagy nehezen..?!
Szerintem a heti 2 alkalommal is mehet, főleg így eleinte..de később a heti 3 edzés lenne a legjobb!
Itt egy példa heti 2 napos edzésre:
Sok Sikert!
Többet kell enned...!!!:)
Ez esetben ha vékony testalkatú vagy azt javaslom vedd ezeket és keverd össze:
2kg fehérje
1kg legolcsóbb tömegnövelő
500 gr creatin
De persze először a kajádat állítsd be!
Clem!
"Legolcsóbb tömegnövelőnek" mondjuk dextróz-maltodextrin keverék jó? 50-50%?Már olvastam máshol is ezt írtad!
Köszi előre is!
Minden a kajánál kezdődik. Ha az rendeben van, akk van értelme a tápkiegnek.
Edzésből HST-t nem javaslom, inkább valamilyen 4 napos osztottat csinálj.
ennyi fas*ságot amit írtatok.
minek szedjen alap kreatin adagot? nem kell kreatin. vagy csináljon egy normális kúrát feltöltéssel, de ne ezt a minimális adagot folyamatosan. az nem ér semmit.
2. 2 napos edzésterv müködhet.. de ahhoz ugy ki kell ütnöd az izmod, hogy durva regenerációra legyen szükséged. habár kezdőnél még ha ránézel a súlyra akkor is fejlödsz.
az igazi kérdés hogy mekkora akarsz lenni? ha nem akarsz nagy lenni, akkor tök mind1 az egész, durva tömegnövelés csak akkor kellene. amúgy én egy edzés utáni fehérjét ajánlanék szénhidráttal( kreatin nélkül)
Na most már aztán mindenféle tanácsot kaptam! :D De köszi az eddigi válaszokat!
Mivelhogy eredetileg is azt akartam hogy csak fehérjével fogom kiegészíteni a kajámat, akkor lehet ez lesz. Edzés utáni fehérje bevitel és más nem. Az edzést meg mepróbálom megfelelően elosztani mondjuk heti 3ra. Nem akarok már nagyon nőni, mondom, az alkatom megvan, amivel megvagyok elégedve, meg az izmok, csak annyi, hogy most ha a kajakot abbahagyom, akkor ne tűnjön ez el, jelenlegi állapotot akarom megtartani, illetve minimálisan de növelni rajta valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!