Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítős kérdés! Vagyis...

Testépítős kérdés! Vagyis nem, hanem csak kondizós! Szerinted hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy rendszeresen sportoltam eddig, nem kondiztam, azt is, de az csak egy kiegészítő sport volt, hanem kajakoztam meg bicajoztam eddig rendszeresen. De különböző okok miatt a kajakot abba kell hagynom. Az én elvárásaimnak viszonylag megfelelő a testalkatom, amit az eddigi sportolással szereztem, izmaim is vannak, viszont szeretném nem túlságosan nagyon, de hogy valamennyire még nagyobbak legyenek. Az a kérdésem, hogy ha mondjuk a kaja megfelelő, akkor elég lenne e ehhez heti 2 konditermi edzés ha az elég intenzív? Illetve hogy érdemes e esetleg a volumass-ból valamelyik port megvenni (mert ezt ajánlották régebben), vagy elég ha csak fehérjét veszek? Vagy esetleg valami más ötlet? Köszi!
2010. dec. 20. 17:58
1 2
 11/13 Clem ***** válasza:

"legolcsóbb tömegnövelő"..: Sajnos a dex+ maltó nem elég..minden képen kell bele fehérje is...arról nem is beszélve hogy a szénhidrátot a jobb eredmény érdekében inkább vigyük be szilád normál táplálkozással..!-mi magyarok egyébként is sok szénhidrátot eszünk és kevés fehérjét!:(

Legolcsóbb tömegnövelő: 2,2 kg fehérje (kb.10000,-)+2kg tömegnövelő (kb. 6000,-) + 500gr Creatin (kb.3500,-) ez jó és működik..JÓL!!:) Ez kb. 2 hónapig elég..ez alatt nem érdemes próbálkozni! Ebből 50 gr egy adag min. reggel éhgyomorra és edzés után..persze mind kettő után kb félórára KAJA!!!

Előző hozzászóláshoz...: hidd el működik a creatin feltöltés nélkül is...bár feltöltéssel valóban hatékonyabb egy kicsivel...de kezdő szinten ne bonyolítsuk túl...!:)

2010. dec. 21. 09:54
 12/13 Clem ***** válasza:
Ha csak fehérjét akarsz szedni akkor azt inkább költs csirke mellre...hidd el nem tapasztalat nélkül találgattam ki "hülyeséget" neked..!:)
2010. dec. 21. 09:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom! Köszi is a tanácsokat! :) Csirkemellet amúgy is be szoktam iktatni az étkezésmbe, amikor sportolok akkor lehetőleg napi szinten, csak még gondoltam ezt is kiegészítem plusz fehérjével! :)
2010. dec. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!