Ma van OTTHONI lábedzésem, de mit csináljak ha nem bírom felvenni a súlyt?
Figyelt kérdés
Eddig kézisúlyzóval guggoltam, kitöréseztem, felhúztam, vádliztam, de most van egy kétkezesem is.
Egyszerűen nem tudom a hátamra dobni, hogyan eddzek így ma??
Ennyi elég amúgy láb napra?
-kitörés
-guggolás
-felhúzás
-álló vádli
sorrend jó? mit lehetne még itthon csinálni? a sissy guggolás nem megy, nem tudok addig lemenni hogy szabályos legyen!
2013. okt. 18. 12:36
11/14 *Glissade* 

válasza:

Lehet, hogy ezért ki fogtok nyírni, hogy ne osztogassak amatőr tanácsokat...előre is bocsi mindenkitől!
De nem próbálod meg úgy, hogy két magasabb székre rárakod a súlyt. Be gugolsz a két szék közé és onnan veszed fel?
12/14 anonim 

válasza:

Az úgy elég veszélyes, mert legurulhat róla és egy szék sincs olyan magas, hogy alá tudj limbóhintózni. Rendes állványt kell csináltatni vagy venni és kész.:)
13/14 anonim 

válasza:

Elől guggolás és fej fölött, már ha ezekbe a pozíciókba el tudod juttatni a súlyt, ha nem akkor egy darabig nem kéne egyedül erőltetni ezt a kétkezes súlyzót.
14/14 anonim 

válasza:

Ne is dobd a hátadra, vedd fel mellre! A kitörés nem kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!