Lányok mi a véleményetek erről a testről? Kepfeltoltes.hu/view/131017/IMG_20131016_190907_www.kepfelto ltes.hu_. Jpg
Tudom, hogy vékony meg nem a leg izmosabb. Őszinte véleményeket akarok és nem sértő beszólásokat ha lehet. 17/F
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Mivel te mèg vekony vagy es nem tudom kondiztal e azt mondom csinald a powerbuilder-hu-rol a starting strength-et az a kezdo edzesterv.
És mellè zabalj sok hust zoldseget teljes kiorlesut gyumolcsot hogy sok mikortapanyag feherje rost bemenjen. De ha nem hizol akkor kezdj el mellette peksutiket tejet inni annyit egyel amig nem hizol.
Most mit akarsz tornázni vagy gyurni? Ezt el kell döntened!
Itt vanak keress gyakorlatokat : [link]
Melre4 gyakorlat menjen
Bicepszre3 gyakorlat
Combra5 gyakorlat
Vádlira 3
Hátra5
Csujára2
Tartsd be amiket leirtam és izmosodni fogsz.
Bocs tricepszet kihagytam 3 gyakorlat menjen rá.
Rám halgass ha izmosodni szeretnél!
Nem sok női véleményt kaptál :), én sem vagyok az, de majd szólok egy nagyon szép és hozzáértő nőnek, hogy írjon ide is.
Szerintem is tömegelned kell sokáig. A fehérjére ügyelj, hogy meglegyen minden nap a 2gx ttkg. Ch-ból pedig nálad simán kell a 6g x ttkg, de lehet, hogy több is.
Kezdőként heti 3 napos teljes testes edzéssel kezdj 2 hónapig és utána menjen osztott.
Szia!
Köszi Monti a beajánlást,tündér vagy,mint mindig. :-)
Na, lesz egy női véleményed is. Pont ahogyan írtad, vékony vagy, és nem a legizmosabb. :-) Viszont legalább érthetően írtál, ez már egy pozitívum, illetve az is, hogy erősödni, izmosodni akarsz. A vázad jó, egész arányosnak tűnsz, bár nem látom a lábadat. Ha most elkezded, és komolyan veszed a kajálást meg az edzést, szerintem már fél év alatt egész jó kis szálkás formát tudsz elérni, és hát igen, neked tömegelés kell, lábedzés is legyen természetesen. Más nem jut eszembe asszem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!