Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok mi a véleményetek...

Lányok mi a véleményetek erről a testről? Kepfeltoltes.hu/view/131017/IMG_20131016_190907_www.kepfelto ltes.hu_. Jpg

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vékony meg nem a leg izmosabb. Őszinte véleményeket akarok és nem sértő beszólásokat ha lehet. 17/F

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2013. okt. 17. 23:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem müködik a link!
2013. okt. 17. 23:28
 2/20 A kérdező kommentje:
2013. okt. 17. 23:31
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány de annyit mondhatpk hogy szerintem egyél.
2013. okt. 17. 23:34
 4/20 A kérdező kommentje:
Tudom tisztában vagyok vele, hogy vékony vagyok de nemtudok meghínni már próbáltam hízókúrát is nem segített. Nem vagyok képes hízni sajnos én is akarnék természetesen, hogy végre tornázhassak rendesen.
2013. okt. 17. 23:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Na jó akkor most örülhetsz hogy feltetted ezt a kèrdést.

A tömeg akkor jön ha kalóriapluszban vagy. Ha te nem híztál nem voltál kalóriapluszban. Probald ki hogy megnezed egy nap mit eszel ès ird fel mindet egy papirra. Ezt utana keresd ki hogy ossz mennyi kaloria. Meg fogsz lepodni milyen kevés.

2013. okt. 17. 23:42
 6/20 A kérdező kommentje:
Akkor olyan ételeket kell ennem ami tele van kalóriával? Nem érdekel ha egészségtelen csak hízak 10-15kg-t.
2013. okt. 17. 23:45
 7/20 anonim ***** válasza:

Nen vagyok lány.

Tömegnövelő étrend kell testsulykilogramonként:2,-2,5 fehérje 6 gram szénhidrát 1 gramm tsir

Ezekböl ragd össze az étrendet

Fehérje:csirke,pulyka,hal,nyul,marha,fehérjepor

Szénhidrát:teljeskiörlésü kenyér,gyümölcsö,teljeskiörlésü tészta ,züldségek ,tömegnögnövelők.

Zsir:ezt adja a napi kaja pl kisütsz 400 gramm csirkét olajba az már álja a napi zsírszükségletedet.

Edzésterv

Hétfö:mell-bicepsz

Kedd:láb(comb-vádli)

Szerda:pihi

Csütörtök:váll tricepsz

Péntek:hát-csukja

Ezeket betartod biztos hogy izmosodni fogsz!

2013. okt. 17. 23:48
 8/20 anonim ***** válasza:
Ja és vegyél edzés utánra tömegnövelöt vagy tejsavot dextrozal ez fontos lenne!
2013. okt. 17. 23:51
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenképp kipróbálom.
2013. okt. 17. 23:57
 10/20 anonim ***** válasza:
Az egészsègtelen az egy èrtelmetlen szó mert a transzzsirokon kivul nincs olyan ami karos az egeszsegre. Olyan van hogy valamiben keves vitamin es asvanyi anyag van. Es igen ha sok kaloriat viszel be hizni fogsz. Van is egy olyan edzesprogram kezdoknek hogy heti 3x edzel eröre az alapgyakorlatokban teljes testet. Ès mellette a napi etrend mellè iszol 4 liter tejet
2013. okt. 17. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!