Szerintetek bő 2hónap alatt mennyire jó eredmény? +1kérdés
Sziasztok 2hónapja kondizok diéta ami
3g ttkg fehérje
és 1g ch
és voltam 75kg
és most vagyok 75,5kg
nem fogytam hanem jött föl fél kiló.
Ez mi?
sztem is fake...vagy inkább leszedte vmi külföldi oldalról, és sajátjaként ékeskedik vele, bár a photoshop is elfogadható verzió lenne:)
djsonik
"Én meg azt mondom hogy ellehet érni 2 hónap alatt. Jó a genetikája, ez nem szer ez ADOTTSÁG, nekem is jó a genetikám és még több millió embernek, nem mindenkinek sikerülne ez 2 hónap alatt az tény, de attól még nem kell azt mondani hogy szer, vagy pedig fake kép.."
na már most...
2 hónap alatt el lehet ezt érni, diétával, kőkemény edzéssel, rengeteg tápszerrel és egyéb szerrel.
a kérdező azt írja, h 2 hónapja edz, ehhez képest feltesz egy olyan kezdő képet, ami sok embernek teljesen natúrba legalább egy év, ha nem több...ha egy teljesen kezdő emberről beszélgetünk.
jó a genetikája...és ez nem szer...
nem tom te mennyire vagy otthon bodys berkekben...de akkor fogalmi zavaraid vannak, és láttál még versenyzőket sem.
nagyon kevés embernek van jó genetikája, a jó genetika nem vizet meg zsírt jelent egy testen, hanem minőségi, definiált izmokat...amiket még szerekkel is nehéz hozni., nemhogy 2 hónap edzéssel...
és még több millió embernek jó a genetikája...inkább nagyon kevés embernek jó a genetikája, hiszen ha igaz lenne amit írtál, mindenki testépítő versenyző lenne, és meg is nyerné a versenyeket, de ehhez képest alig van jó versenyző...
"de attól még nem kell azt mondani hogy szer, vagy pedig fake kép.."
szóval, ez ha igaz, és a fiatalember magáról tett ki képet, akkor vagy precíz diéta, sok edzés, rengeteg tápszer, és szerek is mellé, és mindezt nem 2 hónap alatt csinálta, mint ahogy írja...vagy inkább az utóbbi meglátásom a helyes, fake a sztori és a kép is.
és emberünk egy cérnametélt karú kis tini, aki otthon már megitta a kis esti kakaóját és alszik, mert holnap suli.
amúgy tényleg a bicepsz felső vonalánál látszódik a szerkesztés!
géjza hát megakartál vezetni minket?:)
Az első képen a tricepsz szerkesztése látható. A második képen a tricepsz kb. feleakkora. Ja meg a füled is máshogy áll.
NAGY KAMU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!