Ízületvédő megelőzésként?
Figyelt kérdés
Hali, Olimp Glucosamine-t vettem. Kérdésem az lenne, hogy megelőzésnek megfelelő-e? Napi egy kapszula: 950mg glucosamine sulphate és glükozamin 398mg. Elég "kúraszerűen" használni vagy állandó tápkieg legyen? Esetleg ha tudtok jobb választást azt is szívesen veszem. Köszi2013. okt. 16. 16:43
1/4 Valter6672 válasza:
Még nem hallottam róla, én a JX Komplexet ismerem, esetleg a Heavy Duty-t, de azt már inkább meglévő probléma mellé. VAgy esetleg ha vitaminnal meg mindennel komplexen akarod megoldani akkor Pl ott van a monster pack, igaz elég drága, de minden benne van, ami kellhet. :) remélem segítettem valamennyit.
2/4 A kérdező kommentje:
Jaja monster pakkot én is nézegettem. Köszi :) [link] amúgy erről a termékről van szó.
2013. okt. 16. 17:18
3/4 A kérdező kommentje:
Illetve most nézem csak ennek a terméknek az össz. glükozamin tartalma 398mg? vagy a glüko szulfáttal mi a helyzet? Lehet elhamarkodtam a vásárlást..mert 398mg glüközamin elég szerény mennyiségnek tűnik. Ajjajj :D
2013. okt. 16. 17:24
4/4 Valter6672 válasza:
Szerintem a kettő külön van(lehet tévedek), de sztem szulfátból van 950mg + sima glüko 400mg. Hát figyelj, ha beszeded csak hasznod lesz belőle, legközelebb meg jobban szétnézel maximum :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!