A testépítő férfiaknak tetszenek a testépítő nok? Azokra gondolok akik mar tenyleg nagyon izmosak, kocka has, nincs mellük, nagy vall es kar.
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, mert legtobb ismerősöm szerint semmi nőiesség nincs bennuk2013. okt. 16. 08:47
21/52 anonim válasza:
A Toldi Zsuzsi szint még nekem is tetszik, felette nem igazán. Pl Iris Kyle sportteljesítményét elismerem, de mint nő, inkább hagyjuk!
22/52 anonim válasza:
Szerintem ő naturál lehet:) amúgy szakmailag szép forma.
23/52 anonim válasza:
Ezt a csikló dolgot kifejtenétek? :O Te jó ég...
25/52 anonim válasza:
Amúgy nem vicc, a sok cucctól simán meg tud nőni a csikló.
26/52 anonim válasza:
Persze, mer ez is barlangos test, és mint a kuki, ha hormont kap, nő. Vagy nem? Hál'Istennek engem ez a veszély nem fenyeget. :-)
27/52 anonim válasza:
Elvileg a kuki :D nem igazán nő a hormonoktól. Montez, te mit tudsz erről?
28/52 anonim válasza:
Cikk: Nőknél fokozott szőrnövekedés férfias minta alapján, a csikló (clitoris) növekedése, menstruációs zavarok, a testarányok férfiassá válása és férfias hang megjelenése egyaránt megfigyelhető.
Ümm, szexiii! :-)
29/52 anonim válasza:
Ja, nem, már nektek az nem nő, csak a nőknek nő. :-)
30/52 anonim válasza:
Férfiaknak nem nő, csak a nőknek. De ha arra céloztál saxx, hogy koxolnék, akkor azt vissza kell utasítanom, nincs ilyen tapasztalatom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!