Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Spartacus workout milyen...

A Spartacus workout milyen izomcsoportokat eddz meg?

Figyelt kérdés

Nekem a mell,hát,comb,has,bicepsz,tricepsz,kevés csukja, kellene.a spartacus workout edzesprogram a mely ismokat mozgatja meg jobban,kevésbé.

Egy 15éves gyereknek mennyire ajanlott?

2013. okt. 13. 19:44
 1/1 peshark válasza:

Mivel van külön mell-kar stb. program, ezért gyakorlatilag azt edzed amit akarsz! Csukja 15 évesnek felesleges, és elvileg nem is lenne szabad. Ha van előedzettséged (ami szerintem 15 évesen nem lehet olyan nagy), akkor vágjál bele nyugodtan. Ha nincs akkor is nekimehetsz, csak úgy kivégzed magad egy edzésen. :D 2-3 napig biztos, hogy olyan szinten fog fájni a karod-melled-hátad-bármid, hogy egy egyszerű mozgás is nagyon fájni fog. :D Mondom ezt én úgy, hogy kb. 4 éve edzek.

Amúgy összességében nagyon jó program, a testedtől függ, hogy fogod-e bírni! ;)

2013. okt. 21. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!