Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Táplálékkiegészítők nélkül...

Táplálékkiegészítők nélkül ilyen test lehetséges?

Figyelt kérdés

Nem akarok ilyen kigyúrt állat lenni( [link] mert ez már szerintem undorító, inkább csak simán szálkás.

ilyesmire gondoltam: [link]

Sok csirkemellet eszek rizzsel, tojásfehérjét gyümölcsöket, zabkását stb. boxolok heti 3x (kardio megvan) meg heti 3x mellette súlyzós edzéseket tartok otthon.Ám minden oldalon azt olvasom hogy aki ilyen testet akar (a vékonyabb szálkás) annak napi 1-2 protein szelet kell vagy fehérjepor stb.. Ám én ilyenekre nem szeretnék pénzt kiadni. Elérhető egézséges táplálékkiegészítő mentes étrendddel meg persze edézzes a fennt látható szálkás test? Vagy muszáj ilyen nagy féhérje-porral teli vödrökre is pénzt kiadni?

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 12. 12:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ha utálod a gyk-t akkor ne itt töltsd az idődet... ezen a kölykön nincs izom, csak sovány.. ha ilyen akarsz lenni diétázz.
2013. okt. 13. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!