A 100% Whey Protein megéri?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre,hogy megy le az ára.Pl.nemrég még 7000 Ft felett lehetett kapni,de most már 6500.2013. okt. 10. 18:28
1/26 anonim válasza:
a Whey pro? Arra gondolsz? Mert ez így nem egy márka, csak egy "kategória".
Az árát nem éri, meg, de jó minőségű.
2/26 A kérdező kommentje:
A Scitec-es 100% Whey Protein-re gondoltam.A kékre.
2013. okt. 10. 18:30
3/26 anonim válasza:
melyik márka?, mert ezzel névvel van MHN is.:)
Gondolom a Scitecre gondolsz, de ennél csak olcsóbbakat találsz. A kilónkénti árat nézd. MHN whey 3kg 13 ezer ft, Myprotein impact whey 5 kg 19 ezer ft.
5/26 anonim válasza:
Jó, de amit előttem írtak ugyan ilyen jók.
6/26 anonim válasza:
gondolom clint a power proteinre gondol, amit én nem ajánlok, mert szójás cucc, de szerinte megteszi az is. Mindenki döntse el.:)
7/26 clint válasza:
??? nem a power proteinre, a tejsavókon belül is lehet olcsobbat kapni.
9/26 anonim válasza:
Montez, szerintem félreérted clintet. Ő a kérdezőnek írta szerintem, hogy van olcsóbb, nem Neked.
10/26 clint válasza:
muscle up pl az activlabtól
pure protein a sport nutritiontól
stb stb
rengeteget tudnék még, de ha a kérdés csak a scitecre vonatkozott akkor visszaszívtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!