Szerintetek jo lesz a kreatin tömegelni ectomorf 15 éves fiu vagyok 183 cm magas és 61.5 kg vagyok?
Figyelt kérdés
Kb egy éve nyomom s nagyon kicsit nöttem (kb ban 53.5 röl 61.5 re) de 1 év alatt szerintem kevés ....1250 mg creatine2013. okt. 9. 19:35
1/5 anonim válasza:
Ha az étrend megvan, a vitamin megvan, a tejsavó megvan, az edzés utáni gyors ch megvan, mehet a kreatin.
2/5 anonim válasza:
Így van, előttem leírták a fontossági sorrendet.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem kéne még a kreatin, még csak most lesz csúcson a tesztotermelésed, és akkor úgyis nőni fogsz mint a gomba.
Aztán ha majd belassul a fejlődés, pont jó lesz a kreatin, hogy átlendülj a holtponton. Nem kell minden töltényt még most ellőni!
4/5 anonim válasza:
Mivel én is ektomorf vagyok, megértelek, hogy elégedetlen vagy a testsúlyoddal, de szerintem nekünk 1 év alatt nem rossz teljesítmény a 8 kg plusz.
Meg hát tudod, nemcsak a mérleg a lényeg.
A kreatinos kérdésben nem okoskodom, igazán hozzáértők már megválaszolták.
5/5 @bel válasza:
Én a Jumbo 4,4 Kg Scitec nutrition-t ajánlom!
Én 1 hónapja iszom, és kb. 5-6 kiló jött már most fel.
Olyan 56-57 kg voltam amikor elkezdtem most 62 kg vagyok.
Én is 15 vagyok, 178 magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!