Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elérhető-e számomra ez a...

Elérhető-e számomra ez a test? (képek)

Figyelt kérdés

Üdv. Nemrég kezdtem újra edzeni, de igazából sosem csináltam olyan "komolyan" az étkezéssel volt/van mindig gond mivel házikoszton éltem ami nem mindig fedezte a napi szükséges fehérje/ch-t. Magamra mindig is nagyon kritikusan néztem, és sosem voltam megelégedve. A legnagyobb gondom hogy nagyon rövid a kulcs csontom és ennek köszönhetően a vállam illetve az egész megjelenésem... keskeny. 176cm magas és 75 kg vagyok, de úgy érzem magam mint egy 40 kilós kisgyerek.

Jelenleg:

1. [link]

2. [link]

Az első képen brutálisan szélesnek tűnik a csípőm, ami széles is de jelenleg a sok zsírnak köszönhetően ennyire aránytalan.

Egy régebbi kép ahol nem sok zsír volt rajtam 60kg lehettem

[link]

Van egy srác aki folyamatosan tölt fel videokat magáról, az "átalakulásáról" Zach Zeiler. Minden tiszteletem az övé, a srác rákos volt a sok kemo és kezelésnek köszönhetően nagyon vékony volt. Mostanra természetesen igen szépen össze rakta magát. Az első számú kérdésem az lenne hogy abból az anyagból (test) ami nekem van, ki lehet-e hozni olyat mint ami neki van, tehát gondolok ez alatt arra hogy az ő kulcscsontja/válla alapjáraton szélesebb-e mint az enyém? vagy akár én is képes vagyok magamat ilyen "szélessé" gyúrni? Mert azzal tisztában vagyok hogy a csontokon nem lehet változtatni, de azzal nem hogy a folyamatos edzéssel mennyire lehet megnövelni a "szélességem".

A srác jelenlegi formája:

1. http://www.youtube.com/watch?v=y3zdwxKmlwo&feature=c4-overvi..

és a transformation video ahol mutatja milyen volt.

2. http://www.youtube.com/watch?v=Yr-iSvthO90

És az utolsó kérdésem hogy hogyan csináljam, jelenleg eléggé zsíros vagyok (skinniyfat) a zsír nagyrészt a csípőmre és a seggemre ment amelynek köszönhetően elég idétlenűl nézek ki, megvan a V forma, csak nekem fordítva :D. előbb le kéne fogynom (kardio etc) és utána tömegelni?

Nagyon szépen köszönöm annak aki veszi a fáradságot és végig olvassa ezt a regény terjedelmű írást és választ ad a kérdéseimre. 21/F

2013. okt. 9. 18:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, a lényeg konkrétan nem is a szálkásságon volt számomra a hangsúly, csak nem tudtam jól ki fejezni magam. Ami rajtam a legjobban zavar hogy a nagyon-nagyon keskeny vállaimnak köszönhetően nagyon kis darabnak tűnök, mint aki 40 kilós, sosem emelt súlyt etc ( legalább is én így látom magam) a kérdésem nyersen fogalmazva az lett volna hogy lehet-e vajon az én kis keskeny testemből ilyen "széles" testet ki hozni mint amit Zach csinált. Az hogy ő naturál, nem naturál igazán nem foglalkoztat hiába nyomja magába valaki a kokszot a semmitől nem fog nőni az izom, tehát tett érte ő is és nekem az a véleményem hogy ő egy igen mély pontról kezdte/állt talpra, tehát nem elég hogy le győzte a rákot de még egy igen szép testet is össze hozott, míg én makk egészségesen mindig el bizonytalanodom csak azért mert úgy érzem hogy 0 vagyok hála a vállamnak...
2013. okt. 9. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem a vállad a gond, azon lehet azért segíteni, de a csípővel nem tudsz mit kezdeni, ha széles. Akkor nem lesznek jó arányok.
2013. okt. 9. 22:14
 13/19 A kérdező kommentje:
A csípőmön rengeteg háj rakódott le, azért is linkeltem azt a képet ahol még nem voltam zsíros, persze ott is elég széles de annyira nem mint az elsőn. Természetesen nem versenyezni szeretnék, csak szeretnék idővel elérni egy olyan testet hogy ne azt mondják rám hogy egy kis nyüzüge, hanem hogy ez igen, ez egy nagy darab "állat" de egyenlőre ezt elérhetetlennek látom a vállamnak köszönhetően. De persze az is tény hogy nem sok közöm van egyenlőre a témában, azért is tettem fel ide a kérdést. A vállon gondolom a delta izmok növelésével lehet segíteni (Montez)? Vannak akik keskeny kulcs csontal igen szép teljesítményt elértek, de azok mind szteroiddal amikhez én nem szeretnék nyúlni, lásd: Phil Heath, Terry Crews, Christian Thibaudeau.
2013. okt. 9. 22:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy itt rinyálsz miért nem kezdesz el edzeni normális étrenddel? Majd meglátod mit tudsz magadból kihozni
2013. okt. 9. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Naturálban is lehet jó vállat kihozni, no para.
2013. okt. 9. 22:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazad van, ez valóban csak rinya. Bár szerintem jogos rinya, elég szarul tölt el az az érzés amikor látom hogy a kis 40 kilós emós gyerek nagyobb darabnak tűnik mint én, csak mert normális csontozata van. Az étrendemet nem tudom egyenlőre még saját magam állni mert még sulizom, bár suli mellett el-el vállalok kisebb munkákat ahogy időm engedi. De abból ált le adok itthon, fizetem a bérletem, netem, a lényeg hogy nem az elszántsággal van itt a probléma. Amint lesz lehetőségem az étrendemet is tökéletesítem.
2013. okt. 9. 22:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyébként a széles csípőre vissza térve, Adam Charlton szerintem elég széles csípővel rendelkezik, és brutális milyen teste van, persze gondolom ő sem hanyagolta el a szteroidokat(de ehez aztán végkép nem értek, nem tudom meg mondani rá nézésből hogy ki használ szteroidokat és ki nem)
2013. okt. 9. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Phil Heath: nézd meg a vállát, nézd meg kabátban, nem is látszik hogy Mr. O. Mindenből ki lehet hozni olyan változást, amire rá sem lehet ismerni!
2013. okt. 10. 08:28
 19/19 anonim ***** válasza:
ja, de azért elfogadnánk azt a kabátméretet.:)
2013. okt. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!