Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elérhető-e számomra ez a...

Elérhető-e számomra ez a test? (képek)

Figyelt kérdés

Üdv. Nemrég kezdtem újra edzeni, de igazából sosem csináltam olyan "komolyan" az étkezéssel volt/van mindig gond mivel házikoszton éltem ami nem mindig fedezte a napi szükséges fehérje/ch-t. Magamra mindig is nagyon kritikusan néztem, és sosem voltam megelégedve. A legnagyobb gondom hogy nagyon rövid a kulcs csontom és ennek köszönhetően a vállam illetve az egész megjelenésem... keskeny. 176cm magas és 75 kg vagyok, de úgy érzem magam mint egy 40 kilós kisgyerek.

Jelenleg:

1. [link]

2. [link]

Az első képen brutálisan szélesnek tűnik a csípőm, ami széles is de jelenleg a sok zsírnak köszönhetően ennyire aránytalan.

Egy régebbi kép ahol nem sok zsír volt rajtam 60kg lehettem

[link]

Van egy srác aki folyamatosan tölt fel videokat magáról, az "átalakulásáról" Zach Zeiler. Minden tiszteletem az övé, a srác rákos volt a sok kemo és kezelésnek köszönhetően nagyon vékony volt. Mostanra természetesen igen szépen össze rakta magát. Az első számú kérdésem az lenne hogy abból az anyagból (test) ami nekem van, ki lehet-e hozni olyat mint ami neki van, tehát gondolok ez alatt arra hogy az ő kulcscsontja/válla alapjáraton szélesebb-e mint az enyém? vagy akár én is képes vagyok magamat ilyen "szélessé" gyúrni? Mert azzal tisztában vagyok hogy a csontokon nem lehet változtatni, de azzal nem hogy a folyamatos edzéssel mennyire lehet megnövelni a "szélességem".

A srác jelenlegi formája:

1. http://www.youtube.com/watch?v=y3zdwxKmlwo&feature=c4-overvi..

és a transformation video ahol mutatja milyen volt.

2. http://www.youtube.com/watch?v=Yr-iSvthO90

És az utolsó kérdésem hogy hogyan csináljam, jelenleg eléggé zsíros vagyok (skinniyfat) a zsír nagyrészt a csípőmre és a seggemre ment amelynek köszönhetően elég idétlenűl nézek ki, megvan a V forma, csak nekem fordítva :D. előbb le kéne fogynom (kardio etc) és utána tömegelni?

Nagyon szépen köszönöm annak aki veszi a fáradságot és végig olvassa ezt a regény terjedelmű írást és választ ad a kérdéseimre. 21/F

2013. okt. 9. 18:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom hogy ő naturál e. Szerintem csodagenetikával TALÁN el lehet érni ezt a szálkásságot ekkora izomtömeggel.

El kell szomorítsalak de szerintem nem érheted el ezt a formát. De ne azért eddz hogy úgy néz ki mint ő, hanem azért hogy magadhoz képest a legjobbat hozd. Nem vagy kis darab amúgy sem.

2013. okt. 9. 18:11
 2/19 anonim ***** válasza:
A srác a videón valószínűleg nem naturál, elég komoly izomtömege van, és jó szálkás is. Szerintem ezt nem lehet elérni naturálban, ilyen szálkásan nem.
2013. okt. 9. 18:31
 3/19 anonim ***** válasza:
Ez még elérhető jó genetikával, de nem biztos hogy naturál. Én a helyedben tömegelnék óvatosan, van zsír, de nem olyan vészes.
2013. okt. 9. 18:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Visszavonom, rákerestem a srácra, vannak képei, ami már nem naturálra vall.
2013. okt. 9. 18:33
 5/19 anonim ***** válasza:
saxx: 3:23-nál szerintem elég durva hátat villant, szerintem csodagenetikával talán elérhető..
2013. okt. 9. 18:37
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem néztem végig a videót, utána kerestem rá. Ez a naturál téma amúgy is idegesítő, Lénárd Lajos, Illés Norbi...
2013. okt. 9. 18:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Ezt kifejtenéd? :)
2013. okt. 9. 18:54
 8/19 anonim ***** válasza:
Oké de Lénárd Lajos ne is volt rákos. És nem is 19 éves
2013. okt. 9. 18:55
 9/19 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam, hogy a fent nevezett két versenyzőn (de ki lehetne egészíteni) évek óta megy a vita, naturál, nem natárál, csak növiznek... Biztosra viszont senki nem tudja, csak ők, ez pedig igaz a srácra is.
2013. okt. 9. 19:11
 10/19 anonim ***** válasza:
gyanús, hogy itt ment a cucc.:)
2013. okt. 9. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!