Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvenyomás egykezes súlyzóval...

Fekvenyomás egykezes súlyzóval vagy rúddal?

Figyelt kérdés
Van valami különbség izomméret növelésénél hogy a fekvenyomás, ferdepadon nyomást egykezes súlyzóval csinálom és nem rúddal ? Melyik a jobb ?
2013. okt. 7. 18:03
1 2
 11/11 anonim válasza:
60%
Ha izomlázad van, és folyamatosan fejlődik az izmod, akkor jól csinálod! Mindegy, hogy rúddal, vagy egykezes súlyzóval csinálod, magadnak edzel, nem másoknak. Olyat csinálj, amit másnap érzel. Én például itthon nyomom mellre egy darab egykezessel, és rengeteget fejlődtem magamhoz képest. De ez a fejlődés attól is függ, hogy mit akarsz elérni! Nem mindegy, hogy erőemelő, vagy testépítő akarsz lenni, vagy csak simán jól akarsz kinézni, és szeretnéd magad általánosságban jó erőben érezni (én ez utóbbi vagyok).
2017. jan. 6. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!