Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elakarok kezdeni edzeni 179cm...

Elakarok kezdeni edzeni 179cm és 57kg vagyok és ezeket a készítményeket hogyan és mikor használjam?

Figyelt kérdés
[link] [link] [link]
2013. okt. 6. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:

BCAA neked még nem kell, a tömegnövelő is felesleges. A 2. linkben szereplő fehérje jó minőségű, de találsz olcsóbban is ugyanilyen jót.

De az étrend a legfontosabb. Inkább húsra költsd a pénzed(meg vitaminra), mint proteinre. Ha az a kettő megvan, jöhet a tejsavó.

2013. okt. 6. 16:49
 2/10 A kérdező kommentje:
és mijen hus,mijen vitamint fogyasszak?
2013. okt. 12. 06:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Vitamin: [link]

Húsból a legjobb a csirkemell, a halak, és a marha. De megteszi néha a csirkecomb, meg a soványabb disznóhús is.

2013. okt. 12. 09:58
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi
2013. okt. 19. 10:53
 5/10 A kérdező kommentje:
[link] ez szerintetek jo minőségü? és megéri valamint 1 nap hányszor és mikor használjam
2013. okt. 19. 11:05
 6/10 A kérdező kommentje:
ja és betöltötem a 16 élet évemet lehet ijeneket szednem?
2013. okt. 19. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem érdemes szerintem tömegnövelőt venni. Még az ektomorfoknak se nagyon szerintem.

Én pont ugyanilyen paraméterekkel kezdtem el a testépítést, de akkor sem ennék cukrot nap közben, max. edzés után.

Lehet Jumbo-t inni 16 évesen, ez is csak kaja, élelmiszer.

De sokkal jobban megéri egy olcsóbb tejsavókoncentrátum, meg egy gyors ch(malto/dextróz/vitargo).

Ha tényleg tömegnövelőt akarsz venni, akkor már MHN Gainer 35. A zöld Jumbo fehérjetartalma nem túl magas, túl sok cukor van benne, így az árát sem éri meg.

De első az étrend.

2013. okt. 19. 11:25
 8/10 A kérdező kommentje:
hát elsőnek hízni akarok 5-6 kilót azért kéne a tömegnövelő amikor elkezdek edzeni természetesen veszek valamijen tejsavó koncentrátumot csak azt nem tom meik tömegnövelő lene a legjobb a számomra
2013. okt. 20. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Most akkor tömegnövelőt akarsz, vagy tejsavó+gyors ch-t? Mert a kettő majdnem ugyanaz, a tömegnövelő kicsit profibban van összeállítva(már amikor), de a másik megoldás sokkal olcsóbb és nap közben is ihatsz bármikor tiszta proteint, nem kell a cukor miatt izgulni.

Mint már mondtam. Tömegnövelőbúl Jumbo Prof. vagy MHN Gainer.

Tejsavóból Myprotein Impact Whey.

Gyors ch: dextróz, malto.

2013. okt. 20. 12:34
 10/10 A kérdező kommentje:
DE NEKEM AZJOB LENE NEM AMEIKBEN CUKORVAN MERT JOBAN HÍZNÁK?
2013. okt. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!