Scooby1961 naturál?
Figyelt kérdés
#Scooby1961
2013. okt. 6. 14:51
21/36 A kérdező kommentje:
Ezek a kúrák egyébként mind tutira megrövidítik a várható élettartamot ?
2013. okt. 6. 19:39
22/36 anonim válasza:
Szerintem igen, főleg a több éves vagy több évtizedes rendszeres koxolás.
23/36 A kérdező kommentje:
Tehát ha én most fogom magam és bedobok egy szem danácskát, akkor az egyből levesz pár napot ? Vagy hogy ?
2013. okt. 6. 19:45
24/36 anonim válasza:
Hát erre nincs képlet, hogy mi mennyit vesz el az életedből. A dana pedig eleve felejtős, a legócskább sza r.
25/36 A kérdező kommentje:
És a stana ? Úgy hallottam hogy abból szinte nincs is eredeti a piacon, vagy keverem valamivel ?
2013. okt. 6. 19:50
26/36 anonim válasza:
Hát ez szinte minden cuccra igaz, hogy nincs már eredeti.
A stana gyenge cucc, főleg magában alkalmazva, nem hoz sokat és eléggé máj és vesegyilkos. A koleszterinszintet is elcseszi.
27/36 A kérdező kommentje:
Ha nincs eredeti koksz a piacon, akkor mégis mivel helyettesítik ? Úgy hallottam, hogy stanát speciel kukoricakeményítőként szoktak árusítani, de azért az nem levágós egy kicsit, hogy bezabáltál egy raklappal, és semmi fejlődés utána ?
2013. okt. 6. 19:55
28/36 A kérdező kommentje:
És ez ellen az élettartam rövidülés ellen mit szokás tenni ? Egyáltalán lehet ellene valamit tenni ?
2013. okt. 6. 20:34
29/36 anonim válasza:
Azt szokás tenni, hogy nem cuccolsz soha.:)
Az hogy nem eredeti valami az nem jelenti, hogy tuti rossz. Ettől még lehet benne hatóanyag, max kevesebb.
30/36 A kérdező kommentje:
És rákot miért okoz a koksz ? Mondta ez a Samir Bannout, hogy szétrákosodott a sok cucctól, de mégis miért ? Magától a koksz fő hatásától, vagy ez csak valamiféle kiküszöbölhető mellékhatás ?
2013. okt. 6. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!