Scooby1961 naturál?
Figyelt kérdés
#Scooby1961
2013. okt. 6. 14:51
2/36 anonim válasza:
Ja, hogy létezik ez az ember, aszittem poén kérdés. :-) Nem úgy néz ki amúgy:-)
3/36 A kérdező kommentje:
Az ürge vagy 30 éve gyúr, viszonylag egyenletes fejlődést mutatva. Tehát nem két hónap alatt szedte fel azt a sok izmot.
Ezen a linken vannak is képek róla, nagyjából 10 évenként készültek. Annyira sok izom lenne rajta ? Biztos hogy ez nem elérhető naturálban ?
2013. okt. 6. 16:02
4/36 anonim válasza:
hát nem vmi nagy forma, elérhető naturál módban is.
5/36 anonim válasza:
Igen, akkor te milyen formát értél el, biztos patent vagy, ha ez annyira egyszerű naturálba! :-)
6/36 anonim válasza:
Az, hogy fokozatosan lett nagy, nem zárja ki, hogy kokszolt volna.
Jó volna, ha leírná a súlyát a magasságához, mert akkor egy kicsivel könnyebb volna véleményezni, de így ránézésre nagyon a sikítós határánál van a naturálnak, de inkább túl is van rajta.
7/36 anonim válasza:
nem egyszerű naturálban, de talán jó genetikával hozható, nem sokkal vagyok kisebb.
8/36 A kérdező kommentje:
Magasság: 190,5 cm
Testsúly: 108 kg
2013. okt. 6. 18:15
9/36 anonim válasza:
akkor ott gyanús hogy kox is van.
10/36 anonim válasza:
andi
én kivagyok pattintva az biztos...sok ismerősöm néz így ki, és némelyik azt mondja magáról h natúrba nyomja...akkor én ezt minek kérdőjelezzem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!