2/14 A kérdező kommentje:
És van aki hasonló testet ért már el naturálba?
2013. szept. 25. 20:44
3/14 anonim válasza:
ilyen szárazsággal ilyen izomméretet nem hiszem. Én pl 28 éve edzem és meg sem közelítem.
4/14 A kérdező kommentje:
Azért ez lehangoló. :(
2013. szept. 25. 20:46
6/14 anonim válasza:
Lehet hogy naturál. Lehet neki van a világon a legjobb genetikája. De ez téged nem szabad hogy befolyásoljon.
Nem azért kell edzeni hogy olyan legyél mint alon gabbay vagy zyzz vagy Jeff Seid.
Azért kell hogy a legjobb változata legyél önmagadnak. Mindig nézelődj új módszerek után diéta és edzés terén hogy erősebb és izmosabb lehess és tudj fejlődni magadhoz képest. Ne félj kipróbálni új dolgokat csak azert mert egy oldal leírta őket és hasonlók.
7/14 anonim válasza:
Szerinted zyzz naturál volt kisgyererek? Ne ba! Tele volt mint a déli busz
8/14 anonim válasza:
Biztos nem naturál, ugyan úgy, mint Zyzz.
9/14 anonim válasza:
Montez neked szövegértési gondjaid vannak. A válaszom melyik részében állítottam hogy naturál?
10/14 anonim válasza:
Írtad, hogy lehet gabbay naturál és utána soroltad a koxosokat. Én így értettem, de akkor sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!