Betegen edzeni?
Figyelt kérdés
Szóval már úgy három napja itthon vagyok betegen, az arcüregem tele van mindenféle tutisággal, ötpercenként fújom az orrom, a fejem bal fele szinte teljesen le van zsibbadva, talán még lázas is vagyok, de nem biztos.
Rohadtul unatkozom, és úgy érzem, hogy jól is esne egy kis testedzés.
Nem lehet ebből baj ?
2013. okt. 5. 23:44
1/9 anonim válasza:
pihenni is kell :) én is beteg vagyok, pihend ki magad jól, és majd utána mindent bele! :)
2/9 anonim válasza:
Egyrészt csak ártasz magadnak, ha betegen edzel, másrészt meg lemennél megfertőzni mindenkit?!
3/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz..
csináld nyugodtan, ha úgy gondolod, hogy bírod.
Hajrá.
4/9 anonim válasza:
Semmi értelme betegen edzeni, gyógyulj meg előbb.
5/9 anonim válasza:
Ha betegen edzel valóban ártasz magadnak, hiszen a szervezetedben lévő baktériumok lerombolják az izmot.
6/9 anonim válasza:
Én betegen edzetem lehet nem az edzéstöl de szerintem attol van az orrom be volt dugulva ennyi volt az egész aznap elmentem gyurni másnap arcüreg gyulladásom lett nem érdekelt ez sem el mentem megint gyurni ma már köhögök nagyon rossz .
7/9 anonim válasza:
Ugy voltam vele nics lázam akko miért ne edzek de mostmár megtanulta hogy betegen nem szabad edzeni .Most meg hülyeségem miatt miden bajom van enni sem tudok biztos fogyni fogok már bánom hogy nem pihentem .A legjobb az lessz ha nem nész betegen.
8/9 anonim válasza:
Ha ennyire beteg vagy ne fertőzd meg a többit is! :D amúgy ha már egy kicsit jobban vagy szerintem nyugodtan eddz, jobb mint a szobában punnydni!
9/9 A kérdező kommentje:
Itthon gyúrtam volna, nem teremben, de köszönöm a válaszokat !
2013. okt. 6. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!