Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táp. Kiegészítőket...

Okrwdw kérdése:

Milyen táp. Kiegészítőket érdemes beszereznem?

Figyelt kérdés

Annó 2 évet kondiztam.Sajnos abba kellett hagynom. Azóta eltelt 1 év és szeretnék visszamenni,újrakezdeni :)

Sajnos nagyon rendszertelenül étkeztem,változott az életmódon,semmi edzésem nem volt,nagyon sok izmot vesztettem,összeestem teljesen.

Szeretném mielőbb visszakapni a régi formám. Mit javasoltok? Ha az étrend összeáll,mit érdemes vennem még mellé,hogy maximalizáljam a dolgokat?

Tömeget kéne növelnem, egy jó 10 kiló a cél...

2013. okt. 5. 03:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A legfontosabb egy jó multivitamin, pl multi pro, mega daily one, vitabolic, iss pak, puritans pride, stb.

+ edzés utánra tejsavóprotein + gyors szénhidrát shake.

Proteinből jóáras a Myprotein impact whey és az MHN 100% wheyprotein.

Gyors szénhidrátnak pedig vitargo, maltodextrin, dextróz, vagy ezek keveréke, pl carb-f. Vagy nagyon jó kis gyors ch a carbopur is.

Ezek a legfontosabbak, később persze költhetsz még kreatinra, aminosavakra, NO fokozókra ha van rá lóvéd.

2013. okt. 5. 06:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Dextróz? Gyakorlatilag normal szőlő cukor? Belekeverem a fehérjébe és csatt? Akkor az emberek miért vesznek tömegnövelőt fehérje helyett,ez most kusza nekem picit :D

Illetve a felsorolt fehérjék ízben milyenek? Ihatóak? Ahogy látom csak nagy kiszerelés van,egyszer már benéztem egy banános turmixal nem szeretnék megint úgy járni :)

2013. okt. 6. 01:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, edzéd után sokan dextrózt tesznek a proteinhez. Szerintem a maltodextrin jobb, de drágább is. Illetve a legjobb a vitargo, de az meg aranyárban van. Vagy pl veszel carbo x-et, carb-f-et, ezzekben többféle gyors szénhidrát is van és ezt teszed edzés után a proteinhez. Szigorúan csak edzés után mehet a fehérje mellé gyors ch. Napközben nem ajánlott csesztetni az inzulinszintet.

Az mhn whey nálam ízben elmegy, főleg a csokis, de pl a scitec vagy biotech proteinjeitől ízben elmarad, mivel nincsen benne millió adalékanyag. Myprotein impactból én ízesítetlent veszek, úgyis iható. De lehet hozzá kapni sokféle flavdropsot, azaz ízesítő cseppeket, szintén myprotein márkában.

2013. okt. 6. 07:37
 4/5 A kérdező kommentje:

És ez a dextróz mennyire lesz gázos? Nem vagyok hajlamos hízásra,de azért egy nagykanál cukor napi szinten gondolom nem a legjobb...

Persze felhasználja a szervezeted nagy részét,de így sem túl csábító azért.

2013. okt. 6. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
edzés után nem gáz, mivel üresek a glikogénraktárak, van helye a szénhidrátnak.
2013. okt. 6. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!