Milyen kiegészítőket érdemes szedni?
Sajnos a kaja nincs teljesen rendben, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy napi 1/2-1 kiló csirkemellett bevágjak. De igyekszek sokat enni (ektomorf alkat vagyok, így zsír kevés jön rám szerencsére)
Vettem tejsavófehérjét, meg majd lehet hogy egy kreatin kúrát is csinálok később. Szerintetek ezt váltogatni jó? Vagy van még valami, amit hasznosnak véltek? (vitaminokat szedek)
A protein fontosabb, azt nem váltogatjuk, hanem az mindig megy edzés után és mehet pl még reggel is a zabpehelyhez.
Honnan a rákból gondoltad, hogy egy alap makro tápanyagot váltogatni kell kreatinnal??
Legfontosabb: kaja, multivitamin, edzés után protein + gyors ch. Ha ezek mind megvannak, akkor érdemes kreatinra, aminosavakra költeni. A kreatin árából inkább vegyél csirkét, az étrended fontosabb!
Ha a pénz az úr, nézz utána az olcsóbb fehérjeforrásoknak, csirkecomb, máj, szív, néha ezeket is be lehet iktatni, sőt, akár a hüvelyeseket is, azokban is van azért fehérje, csak ott kicsit sakkozni kell az aminosavakkal, hogy meglegyen a teljes profil(? kérdőjel, ugye?)
Plusz, ha ekto vagy, akkor sok ch kell, szerencsére az olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!