Milyen étrend, diéta illetve időrendi étkezés javasolt egy fegyenc edzés mellé?
az egész kérdésed hülyeség már bocsi mi az a
"Street Work Out nevű park"
én nem ismerem mert a street workout annnyit jelent hogy utcai edzés, és mi az hogy
"Porok meg mindenféle hülyeségek nélkül edzek"
nagyon nem vagy képben a táplálék kiegészítők egyátalán nem károsak csak mert PÓL WÉD azt írta tudod miért irta?? hogy megvezesen téged meg a kezdőket hogy az ő könyvét vedd meg. tehát jó lenne tudni miért káros a protein por NINCS BENNE szteroid ezt kéne végre megérteni meg hogy ez csak KAJA ÉS NEM NŐVELI AZ IZMOD, aztán:
"De úgy hallottam hogy nem elég csak edzeni, hanem megvan az is hogy mit szabad enni, illetve milyen időrendbe szabad enni"
hát őszintén nekem te 15-16 évesnek tünsz igazam van? na segítek tömegnőveléskor napi 2gramm fehérje kell testsúlykilonként 4-5 gramm szénhidrát de van akinek akár 6-7 is kell testsúlykilonként és 1 gramm zsir
hogy miből kell ezt bevini? tessék
fehérje:húsok, hal, tojás, turó, protein por
szénhidrát:rizs, teljes kiörlésü tészta és kenyér, krumpli , zabpehely, barnarizs
zsir:omega3-6-9, lenmagolaj, oliva olaj
ja és még valami amit nem vettem észre
"Talán már mindenki jól ismeri a Street Work Out nevű parkot. Aki nem annak mondom, egyenlő a fegyenc edzéssel"
nem egyenlő csak mind a kettőben saját testsúlyos gyakorlatok vannak, a fegyenc 6 gyakorlatra és annak változataira épül mig a street workout dinamikus föleg rúdon való mozgásra és statikus tartásokra épül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!