Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen étrend, diéta illetve...

Aatyesz11 kérdése:

Milyen étrend, diéta illetve időrendi étkezés javasolt egy fegyenc edzés mellé?

Figyelt kérdés
Talán már mindenki jól ismeri a Street Work Out nevű parkot. Aki nem annak mondom, egyenlő a fegyenc edzéssel. Porok meg mindenféle hülyeségek nélkül edzek. De úgy hallottam hogy nem elég csak edzeni, hanem megvan az is hogy mit szabad enni, illetve milyen időrendbe szabad enni. Tudna valaki javasolni nekem valami nagyon jóó étrendet vagy ilyesmit mellé? Előre is nagyon szépen köszönöm
2013. szept. 29. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Sajnos van egy gond. Idióta vagy. Nem lehet úgy elkezdeni az egész kaja dolgot, hogy a táplálékkiegészítők fogalmával nem vagy tisztában.
2013. szept. 29. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

az egész kérdésed hülyeség már bocsi mi az a

"Street Work Out nevű park"

én nem ismerem mert a street workout annnyit jelent hogy utcai edzés, és mi az hogy

"Porok meg mindenféle hülyeségek nélkül edzek"

nagyon nem vagy képben a táplálék kiegészítők egyátalán nem károsak csak mert PÓL WÉD azt írta tudod miért irta?? hogy megvezesen téged meg a kezdőket hogy az ő könyvét vedd meg. tehát jó lenne tudni miért káros a protein por NINCS BENNE szteroid ezt kéne végre megérteni meg hogy ez csak KAJA ÉS NEM NŐVELI AZ IZMOD, aztán:

"De úgy hallottam hogy nem elég csak edzeni, hanem megvan az is hogy mit szabad enni, illetve milyen időrendbe szabad enni"

hát őszintén nekem te 15-16 évesnek tünsz igazam van? na segítek tömegnőveléskor napi 2gramm fehérje kell testsúlykilonként 4-5 gramm szénhidrát de van akinek akár 6-7 is kell testsúlykilonként és 1 gramm zsir

hogy miből kell ezt bevini? tessék

fehérje:húsok, hal, tojás, turó, protein por

szénhidrát:rizs, teljes kiörlésü tészta és kenyér, krumpli , zabpehely, barnarizs

zsir:omega3-6-9, lenmagolaj, oliva olaj

2013. szept. 29. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és mielött azt mondanád hogy felpumpált gyúrós vagyok a saját testsúlyommal edzek
2013. szept. 29. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

ja és még valami amit nem vettem észre

"Talán már mindenki jól ismeri a Street Work Out nevű parkot. Aki nem annak mondom, egyenlő a fegyenc edzéssel"

nem egyenlő csak mind a kettőben saját testsúlyos gyakorlatok vannak, a fegyenc 6 gyakorlatra és annak változataira épül mig a street workout dinamikus föleg rúdon való mozgásra és statikus tartásokra épül

2013. szept. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!