Ezek fontos gyakorlatok?
Figyelt kérdés
Pár hónapja edzek kondoterembe. Egyenlőre az a célom hogy minél nagyobb izomtömeget építsek fel. A kidolgozottság még nem lényeges. Baj hogy mellizomra nem csinálok ferdepados nyomást hanem csak fekvenyomást+áthúzást ? Meg combra baj ha nem csinálok lábhajlítást hanem csak guggolást+kitörést ?2013. szept. 29. 11:13
1/5 anonim válasza:
Először is: két gyakorlat kevés mellre, lábra meg pláne.
Lábra úgy csináld a gyakorlatokat, hogy kapjon a combhajlítő, a comfeszítő és a négyfejű is.
Mellre legyen legalább egy ferdepados gyakorlat(a mell felső részét jobban terheli), legyen egy natúr fekvenyomás, meg 1(esetleg kettő) izolációs gyakorlat.
2/5 A kérdező kommentje:
Teljes test edzést követek. Nem kell izolációs mert tömeget növelek. Minél nagyobb izomtömeg felszedése a célom, egyenlőre.
2013. szept. 29. 11:30
3/5 anonim válasza:
ha több gyakorlat megy egy izomcsoportra, akkor nem lesz jó a teljes testes edzés, túledzés lesz belőle.
4/5 anonim válasza:
Ha teljes testes edzést csinálsz, egy gyakorlat megy egy izomra. Szóval ez nem az én hibám, hogy így értelmeztem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem tegyél bele egy ferdepadosat tanulj az én hibámból.
Én is így edzettem aztán miután leszálkásítottam kiderült hogy a mellem alsó része sokkal fejlettebb lett mint a felső ezért kicsit ilyrn "cicis" benyomást kelt,most azon küzdök hogy ezt felhozzam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!