Nektek most jelenleg milyen proteinetek van otthon?
Figyelt kérdés
Nekem jumbo prof.2013. szept. 29. 07:26
11/42 anonim válasza:
A jumbohoz nem kell plusz ch SOHA, mivel van abban éppen elég! Ha proteined van, akkor kell tömegeléskor plusz ch, de nem muszáj olcsó dextróz, jobb a maltodextrin és még jobb a vitargo. Egyébként 10g glutamin is visszatölti a glikogénraktárakat, így ez is mehet a protein mellé.
12/42 A kérdező kommentje:
maltodextrinnek nincs cukros íze?
Tehát akkor a jumboba nem kell gyors ch majd.
Amúgy 13ezerért vettem [link]
Ennél gondolom van jobb ár érték arányba majd fehérje, ha ez elfogy :)
És lenne még egy estére mit kéne enni/inni?
2013. szept. 29. 08:15
13/42 anonim válasza:
A tömegnövelőkbe soha nem kell plusz ch, de ezt már írtam is.
És nem értelek, mivel kérdezed, hogy ennél (jumbo) van e jobb ár/értékű fehérje. Hát pont az elején tisztáztuk, hogy a jumbo az egy tömegnövelő , nem pedig fehérje, mivel van benne egy raklap ch is!
14/42 A kérdező kommentje:
Rendben így minden okés :)
Akkor mindenféleképp kell egy fehérje
ezt néztem ki árba se olyan vészes.
2013. szept. 29. 08:25
15/42 anonim válasza:
ja este az utolsó étkezés legyen pl sovány túró. Abban van lassú felszívódású fehérje, a kazein.
16/42 A kérdező kommentje:
végig pontoztalak :D 2hétre vissza menőleg :D
2013. szept. 29. 08:46
17/42 anonim válasza:
Amit linkeltél az egy jó protein, ha van rá lóvéd, de találsz ugye olcsóbban is jót.
18/42 A kérdező kommentje:
Tegnap nyertem tipmixen 24000et így most abból akarok venni valami jót és csirkemellet :D
2013. szept. 29. 08:52
19/42 anonim válasza:
na azt jól teszed, mert a szilárd kaja a legfontosabb.
20/42 A kérdező kommentje:
van még otthon :D 3kg de az nem sok :) főleg diétánál :)
Még veszek egy 10kg :)
nálad egy hónapba mennyi csirkét eszel meg?
2013. szept. 29. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!