Mit gondoltok erről a fehérjéről?
20 gramm fehérje van benne és 43 adag.Árban nem rossz.Oda van írva,hogy a gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat.Ez mit jelent?
Myprotein impact whey. Keress rá. De igazából 5 kilósban érdemes venni, úgy éri meg.
Vam tejsavó a kevert proteinben, de kevés sajnos.
MHN 100% Whey 3kg = 13.000Ft
100%-ban whey alapú, nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátot (cukrot), nincs felesleges adalékanyag.
Fehérje + íz + emésztőenzim.
Másra nincs szükséged!!!
HORMONOK egy fehérjeporban????
Ti elgondolkodtok mielőtt írtok valamit?
Én aki lassan egy évtizede használom az egyik szója tartalmu proteinkiegészítőt szeretnélek titeket meghívni a gold gymbe, hogy megnézzétek a női hormonokkal telepumpált fizikumomat... Rendben?.
privátban várom a jelentkezőket, és megbeszéljük az időpontot.
Versenyző vagyok már sok éve, így bocs de igen, előfordult hogy használtam, de épp ezért talán van valami fogalmam a hormonokról.
De akkor mutassatok már valakit aki csöcsösödött a szójaproteintől :D
Tudjátok a Power track egyik szójafehérjéje kb 10 évig az ország legtöbbet vásárolt fehérjéje volt. Nagyon sok nőiesedett gyúrós kéne legyen. :D
Fitoödztrogén van benne, de nyilván nagy mennyiség kellene a csöcsösödéshez. És ugye mivel te nyomsz tesztót is a kis ösztrogén nem sokat számít.
De nekem tök mindegy mit eszel.
A fitóösztrogén nem ugyanaz mint az emberi ösztrogén..
Nagy butaság az, hogy a szója nőiesít, ezt nem tudom, honnan veszitek, vannak kifejezetten népek akiknek a fő tápláléka a szója, (japánok pl) nem hinném, hogy ott már nem is létezik tesztoszteron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!