Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok erről a fehérjéről?

Mit gondoltok erről a fehérjéről?

Figyelt kérdés

[link]

20 gramm fehérje van benne és 43 adag.Árban nem rossz.Oda van írva,hogy a gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat.Ez mit jelent?

2013. szept. 28. 21:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9,akkor az nem kell.
2013. szept. 28. 22:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Myprotein impact whey. Keress rá. De igazából 5 kilósban érdemes venni, úgy éri meg.

Vam tejsavó a kevert proteinben, de kevés sajnos.

2013. szept. 28. 22:19
 13/23 tap bela ***** válasza:

Ez sajnos nagyon nagy részben szója alapú (növényi) fehérje. A szójáról egy kis tudnivaló:

[link]

[link]

[link]

Biztos, hogy az olcsó protein a jó megoldás?!?! Vajon miért olcsó?!?!

2013. szept. 29. 06:51
 14/23 tap bela ***** válasza:

MHN 100% Whey 3kg = 13.000Ft

100%-ban whey alapú, nem tartalmaz hozzáadott szénhidrátot (cukrot), nincs felesleges adalékanyag.

Fehérje + íz + emésztőenzim.

Másra nincs szükséged!!!

2013. szept. 29. 06:53
 15/23 anonim ***** válasza:
szójásat ne vegyél mert női hormon van benne a tejsavó (whey)-be nincs vegyél mprotein impact wheyt és mellé izesítő valami 1000 forint vagy kakoporral is tudod izesiteni vagy kávéval de jó még az mhn whey is bár kicsit drágább de van benne iz is e kettő közül válasz vagy a stillmas termékek is jó de ha lehet tejsavót (whey) vegyél vagy még a tojás is jó estére meg a kazein de edzés után inkább tejsavó legyen
2013. szept. 29. 09:49
 16/23 anonim ***** válasza:
10%

HORMONOK egy fehérjeporban????

Ti elgondolkodtok mielőtt írtok valamit?

Én aki lassan egy évtizede használom az egyik szója tartalmu proteinkiegészítőt szeretnélek titeket meghívni a gold gymbe, hogy megnézzétek a női hormonokkal telepumpált fizikumomat... Rendben?.

privátban várom a jelentkezőket, és megbeszéljük az időpontot.

2013. szept. 29. 10:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk rá kíváncsiak a koxal telepumpált testedre, köszi. Mutasd másnak.
2013. szept. 29. 10:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Versenyző vagyok már sok éve, így bocs de igen, előfordult hogy használtam, de épp ezért talán van valami fogalmam a hormonokról.

De akkor mutassatok már valakit aki csöcsösödött a szójaproteintől :D

Tudjátok a Power track egyik szójafehérjéje kb 10 évig az ország legtöbbet vásárolt fehérjéje volt. Nagyon sok nőiesedett gyúrós kéne legyen. :D

2013. szept. 29. 10:41
 19/23 anonim ***** válasza:

Fitoödztrogén van benne, de nyilván nagy mennyiség kellene a csöcsösödéshez. És ugye mivel te nyomsz tesztót is a kis ösztrogén nem sokat számít.

De nekem tök mindegy mit eszel.

2013. szept. 29. 10:54
 20/23 clint ***** válasza:

A fitóösztrogén nem ugyanaz mint az emberi ösztrogén..

Nagy butaság az, hogy a szója nőiesít, ezt nem tudom, honnan veszitek, vannak kifejezetten népek akiknek a fő tápláléka a szója, (japánok pl) nem hinném, hogy ott már nem is létezik tesztoszteron :D

2013. szept. 29. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!