Ti egyszerre hány kg csirkemellet vesztek?
Figyelt kérdés
Én tegnap vettem 40kg eléggé nézet a csajszika :)2013. szept. 28. 09:13
11/19 anonim válasza:
ennyi pénzed van hogy egyszerre megtudod venni?
jól már neked
12/19 A kérdező kommentje:
Hát most szinte lényegtelen,hogy egyszerre veszem meg vagy apránként nem?
Amúgy rendesen dolgozom és van fizetésem. :)
2013. szept. 28. 11:30
13/19 anonim válasza:
Ezt a dumát úgy szeretem. Keresztapám a kedvencem, ez a duma megy: hülye vagy? ennyit elkölteni csirkére, és még unalmas is azt enni! Persze az, hogy ő napi 1,5 doboz cigit szív, megiszik este 5-6 doboz sört, 2 pálinkát, plusz ha elmegy motorostalálkozóra elkölt 3 nap alatt ötvenezret, az nem drága. Mindenkinek arra van keret, amire szeretné!
14/19 A kérdező kommentje:
Helyes fogalmazás.
ma edzetek? Ma láb van soron :/
2013. szept. 28. 12:01
16/19 JayC válasza:
én épp fél órája vettem 46kilót a fővám téri piacon, és nem nézett a csóka, mivel törzsvásárló vagyok, szerintem belőlem tartja fenn a családját.
17/19 A kérdező kommentje:
Mennyibe vetted?
2013. szept. 28. 14:06
18/19 JayC válasza:
1150ft/kg. amúgy tescóban is ki lehet fogni olcsón, mindig kirakják kb féláron a közeli lejáratú cuccokat, néha még marhát is veszek, ha 1400körül megkapom.
19/19 A kérdező kommentje:
Marha finom? Hogy készíted? Melyik része?
2013. szept. 28. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!