Lányok, egy fiú mennyire legyen izmos?
Figyelt kérdés
tudom hogy a felpumpált izmok nem a legnyerőbbek, szerintetek erre a testre mehet még izom?
2013. szept. 23. 00:22
11/15 anonim válasza:
A kislányokra? De mér, hát ott csak azok vannak, nem nézted még? Jó,vannak idősebbek is, de azok még pluszba bolondok is. :-) Amúgy ott lehet, hogy télleg aszondanák, hogy sok. :-) Próbáld meg kíváncsiságból.
12/15 Osynho válasza:
Ha elárulod hogy lehet felpumpálni az izmokat, nem szopatom magam holmi edzésekkel, meg rendes étrenddel (najó, ez nem igaz, mert szeretem csinálni :D ). Rengetegszer hallottam már ezt a "felpumpált" kifejezést, de sose értettem. :/ Milyen egyszerű lenne felpumpálni nyár előtt, pózolni egyet a strandon, aztán leengedni, ha útban lenne. :)
13/15 A kérdező kommentje:
synthol, koksz, vizes izmok amik ha abbahagyod a szúrást összesnek :)
2013. szept. 24. 06:25
14/15 Osynho válasza:
A synthol-t hagyjuk... Messze nem néz ki izomnak. Aki meg koxol, az ugyanúgy edzésessel és jó kajával lesz izmos, nem pumpálja fel magát. Az más kérdés, hogy gyorsabban és nagyobbra nő, de attól még neki is dolgoznia kell, nem a fotelban lesz izmos. :)
15/15 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele, de aki 2 hét alatt akar izmos lenni és szúrja magát az a kaját leszarja, addig izmos ameddig koxol
2013. szept. 24. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!