Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lányok / Nők! Mennyire legyen...

Lányok / Nők! Mennyire legyen izmos egy férfi?

Figyelt kérdés
linkelnétek képeket arról ami bejön nektek? hogy néz ki nálatok egy 10-ből tizes férfitest? és miért?
2011. aug. 15. 03:15
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
még 1 kérdés: mennyire számít nálatok a külső a párkapcsolatoknál? gondolok itt arcra és testre
2011. aug. 15. 03:29
 2/17 anonim ***** válasza:
ez bejön *-* [link] :)))
2011. aug. 15. 05:58
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem szeretem a vékonyságot, nálam ezek az abszolút 10/10-esek:

[link] (a nyálas fejet ne nézd)

[link]

[link] (ez ruhás)

[link]

[link]

[link]

[link] (ez megint ruhás)

Miért? Hát mert úgy jó hozzábújni valakihez, ha közben érzem hogy ott van... ne fújja már el az első szellő.

Ja és az sem zavar ha valaki picit zsírosabb, kockahas sem kell, de azért nem rossz ha van alatta valami izom.

A külső amúgy nagyon nem minden, nekem csak két "követelményem" (jaj de hülyén hangzik) van: legyen ápolt és férfias. ha még jó illata is van, akkor el vagyok ájulva :)

Így most kapásból azt mondanám hogy belső 70 külső 30, de teljesen más a helyzet ha valakit már ismerek és úgy szeretek bele a személyiségébe.. és persze senkitől nem várom el, hogy úgy nézzen ki mint a linkelt képekről bárki.

2011. aug. 15. 06:14
 4/17 anonim ***** válasza:
a másodiknak van ízlése :D legalább nem a pálcikák kellenek neked jól is gondolod!:D
2011. aug. 15. 08:22
 5/17 anonim ***** válasza:
Én legelőször a kezét és a szemét nézem meg valakinek, ha értelmes és kellemes a hangja, akkor tovább nézelődök...:)) Ha szerencsém van, akkor jó a teste, ha nincs, akkor nem, de ez már kevésbé érdekel, mintha buta lenne.
2011. aug. 15. 08:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
azért a nők közt is van olyan hogy nagyon jó teste van de agyilag nulla :D ugye :D
2011. aug. 15. 08:31
 7/17 anonim ***** válasza:

Hmmm....változó, de pl. ezek nem rosszak:

[link]

[link]

[link]

Tehát a közepesen (nincs is ilyen :D) izmosak tetszenek legfőképp.

23/L

2011. aug. 15. 20:49
 8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! ez tanulságos volt
2011. aug. 15. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, az első linkem nem is jó.

Ez lesz a jó:

[link]

2011. aug. 15. 23:05
 10/17 anonim válasza:
100%
Szerintem ne legyen nagyon kigyúrt, inkább legyen magas és legyen tartása.
2011. szept. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!