Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Menni fog így a tömegnövelés?

Menni fog így a tömegnövelés?

Figyelt kérdés

Hétfő:mell-bicepsz

Kedd:láb(comb,vádli)

Szerda:zsákolok és árnyékolok sulyal 4×3 percet+hasazás 3 gyakorlat.

Csütörtök:váll-tricepsz

Péntek:hát,csukja

Szombat:zsákolok és árnyékolok sulyal 4×3 percet+hasazás 3gyakorlat.

Vasárnap:zsákolok és árnyékolok sulyal 4×3 percet+hasazás 3gyakorlat.

Az az igazság hogy boxoltam 2 évig de már nem boxolok de azért nem szeretnék kiesni a formábol.Étrend rendbe van minden edzés után iszok 1 adag jumbo professionalt kivéve box napon fél adagot iszok mert azért ott nincs akkora terhelés hogy 1 adag keljen.Jo lessz igy tömegelni?Ha igy nem jo hogyan osszam be?

2013. szept. 22. 19:20
 1/9 Prto3inVitez ***** válasza:
pihenőnap? meg egymás után 2 has? gondoldd át
2013. szept. 22. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Akor a hast ugy alakitom nem egymás után jo lesz ?
2013. szept. 22. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Így van, úgy jó lesz. Én törekednék a hasas napokat olyan napra rakni, amikor teljes jumbot iszol.
2013. szept. 22. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Az tudom hogy pihenni kell 1 héten 2-3 napo de ha ezeken a napokon zsákolok árnyékolok ugyan ugy regenerálodni fogok?
2013. szept. 22. 19:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Válaszoljon már valaki:)
2013. szept. 22. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha tömegelsz és tételezzük fel hogy natural vagy, akkor heti négy edzés bõven elég, ha jó az étrended, de ha nagyon fontos ez a zsákolás, akkor az legyen heti egy és heti három súlyzós edzés. . hasazni minden nap lehet mert gyorsan regenerálódik, bár tömegeléskor nincs sok értelme, heti egy elég. . Tömeget nem tudsz úgy felszedni, hogy zsírt ne pakolj magadra, tehát azt már felejtsd el ha véletlen ilyen megfordult a fejedben;)
2013. szept. 23. 11:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Eszembe sem volt hogy nem zsirosodok tömegeléskor ennyire nem vagyok kezdő :D
2013. szept. 23. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha nincs pihenõnapod, akkor az izom se fog nõni, de ha nem vagy amatõr akkor biztos ezt is tudod, meg azt is hogy az izom a pihenés alatt fog nõni, regenerálódni:-)
2013. szept. 23. 13:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ.
2013. szept. 23. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!