Big show, hogy nőt meg 216 cm magasságra?
178-180 cm
18/F
Kifejtem az OMG-t: azt hittem, lehetsz vagy 150 centi. Neked tényleg szakorvosra lenne szükséged. Pszichiáterre.
Vagy troll vagy? :)
Nagyon hasonlóak az adatok.Én is 18 vagyok már 2 hónapja és a magasságunk is hasonló,én 180-182 vagyok.Én se vagyok megelégedve a magasságommal...sőt én már vettem is régen mindeféle szereket érte de hidd el én tudom,hogy ami segít az kár is okoz,mert használ!! Ahogy Montez írta vettem GHRP-6 nevű növi peptidet és úgy látszott használt is mert 1 hónap alatt 1 cm hozott,de ne tudd meg hogy mit csinált.
Megemelte a HGH szintem az tuti,de ez együtt jár azzal,hogy pl. lefogtam,mert a zsírégetés sokkal magasabb fokon pörgött és a legrosszabb,hogy eszméletlenül fájtak a térdeim,az gondoltam,hogy dejó biztos növök mint állat és nőttem is de nem a térdem,vagy nem csak az hanem a kötőszövet ami mint később kiderült a kúra befejeztével visszanyeri eredeti méretét így fölösleges kínzás volt nagyon minimális növekedésért.Mert ugye a növekedés nem gyors folyamat,talán ha 1 évig csináltam volna akkor használt volna,de addigra más kár is okozhatna,márpedig a 180-182cm is jobb mint az 1 méter 20cm a toloszékben,nem ?És ugye nem kell írnom arról,hogy mennyire kellemetlen volt napi 2x szúrni magam és a szüleim elöl mindent eltüntetni..Tudom hülye voltam,hogy kipróbáltam,de legalább a saját káromból tanultam,de remélem te nem leszek ilyen hülye és tanulsz más kárából.
Ezt csak azért írtam le mert tényleg semmi értelme ilyen hülyeségekkel vesződni, a legtöbb amit tehetsz,hogy egészségesen étkezel,lejársz edzeni és fehérjét iszol.Mára már én is tudom és nagyon örültem volna 1 éve ha ezt valaki így elmondja nekem ezért adom tovább neked mielőtt elkezdesz bármit csinálni. NEM ÉRI MEG!Én már abbahagytam egy fél éve és úgy tűnik nem okoztam maradandó bajt,de ez egyénfüggő,lehet téged kiüt 1 életre és utána már késő lesz rájönni,hogy igazunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!