Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Big show, hogy nőt meg 216 cm...

Big show, hogy nőt meg 216 cm magasságra?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat :)

2013. szept. 22. 11:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
De nem attól magasak a kosarasok, hogy kosaraznak, hanem azért kosaraznak, mert magasak. És nem mindegyik magas, vannak kicsi irányítók is. Én sokat kosaraztam szakközépben mégsem nőttem nagyra.
2013. szept. 22. 12:08
 12/34 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy pár centit segített nem? csak nem vetted észre mert az az 1-2 cm- nem túl sok.
2013. szept. 22. 12:09
 13/34 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel és el is kezdtem kosarazni csak azért,hogy magasabb legyek 17 évesen.Meg kell mondanom megérte,de nem azért mert megnőttem.(1 évet kosaraztam ez alatt 2cm nőttem ami szinte semmi és valószínűleg ez sem a kosarazás miatt volt)Hanem azért,mert megszerettem kosarazni. Amúgy te milyen magas vagy és hány éves ?
2013. szept. 22. 12:17
 14/34 A kérdező kommentje:

178-180 cm

18/F

2013. szept. 22. 12:18
 15/34 anonim ***** válasza:
80%
A magyar átlag magasság a férfiaknál 176 cm persze ez folyamatosan emelkedik (isten tudja miért) az ük unokáid esetleg elérhetik a 190 cm-s magasságot de még te is az átlag fölött vagy örülj neki ne legyél telhetetlen amúgy még lehet h nősz az ember 21 éves korára éri el a maximum magasságát
2013. szept. 22. 12:24
 16/34 kovpet ***** válasza:
OMG.
2013. szept. 22. 12:32
 17/34 A kérdező kommentje:
én tudtom szerint 22-23 ,de volt aki 24-is mondott :)
2013. szept. 22. 12:33
 18/34 kovpet ***** válasza:
71%

Kifejtem az OMG-t: azt hittem, lehetsz vagy 150 centi. Neked tényleg szakorvosra lenne szükséged. Pszichiáterre.

Vagy troll vagy? :)

2013. szept. 22. 12:33
 19/34 anonim ***** válasza:
Most van aki 21-et mond :D csak ,hogy teljes legyen a skála de ez genetika függő
2013. szept. 22. 12:37
 20/34 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon hasonlóak az adatok.Én is 18 vagyok már 2 hónapja és a magasságunk is hasonló,én 180-182 vagyok.Én se vagyok megelégedve a magasságommal...sőt én már vettem is régen mindeféle szereket érte de hidd el én tudom,hogy ami segít az kár is okoz,mert használ!! Ahogy Montez írta vettem GHRP-6 nevű növi peptidet és úgy látszott használt is mert 1 hónap alatt 1 cm hozott,de ne tudd meg hogy mit csinált.

Megemelte a HGH szintem az tuti,de ez együtt jár azzal,hogy pl. lefogtam,mert a zsírégetés sokkal magasabb fokon pörgött és a legrosszabb,hogy eszméletlenül fájtak a térdeim,az gondoltam,hogy dejó biztos növök mint állat és nőttem is de nem a térdem,vagy nem csak az hanem a kötőszövet ami mint később kiderült a kúra befejeztével visszanyeri eredeti méretét így fölösleges kínzás volt nagyon minimális növekedésért.Mert ugye a növekedés nem gyors folyamat,talán ha 1 évig csináltam volna akkor használt volna,de addigra más kár is okozhatna,márpedig a 180-182cm is jobb mint az 1 méter 20cm a toloszékben,nem ?És ugye nem kell írnom arról,hogy mennyire kellemetlen volt napi 2x szúrni magam és a szüleim elöl mindent eltüntetni..Tudom hülye voltam,hogy kipróbáltam,de legalább a saját káromból tanultam,de remélem te nem leszek ilyen hülye és tanulsz más kárából.

Ezt csak azért írtam le mert tényleg semmi értelme ilyen hülyeségekkel vesződni, a legtöbb amit tehetsz,hogy egészségesen étkezel,lejársz edzeni és fehérjét iszol.Mára már én is tudom és nagyon örültem volna 1 éve ha ezt valaki így elmondja nekem ezért adom tovább neked mielőtt elkezdesz bármit csinálni. NEM ÉRI MEG!Én már abbahagytam egy fél éve és úgy tűnik nem okoztam maradandó bajt,de ez egyénfüggő,lehet téged kiüt 1 életre és utána már késő lesz rájönni,hogy igazunk volt.

2013. szept. 22. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!