Egy ilyen formát mennyi idő alatt hozok őssze?
ezt:
adatok amikor elkezdtem 4 hónapja
kor:13
magasság:160
testsúly:48
felkar:26
alkar:23
testzsir: kb 15%
ezekre emlékszem
most:
kor:14
magasság:165cm
testsúly:53 kg
felkar: 28cm
alkar:25cm
vállszélesség:39cm
mellkasszélesség:28 cm
mellkaskerület:79cm
testzsir: 16%
combkerület térdemnél:38cm
combkerület csipömhoz közel:50cm
csipőszélesség:29cm
csukló kerület:16 cm
lábszárkerület:34 cm
bokakerület:21cm
nem vagyok valami izmos de eddig fejlödtem elég sokat kb mennyi idő lehet elérni a fenti formát:1 év?
ui:étrendem van
Pár hónap is lehet, ha tényleg életformát váltasz és megadsz mindent a szervezetednek.
De arra is számíts, hogy gyorsan el fog tűnni, ha abbahagyod.
Nem tudom,tény, hogy nem vagyok tisztában egy 13 éves hormonháztartásával, de én saját magamból indultam ki.
13 évesen kartonszámra ittam a Nutridrink nevű csodát, amit rokon hordott a munkahelyéről(akkor még nem volt ám ilyen dizájnos a külső, sima kék doboz, teleírva az összetevőkkel, valamint egy színes négyzet jelölte a termék ízét, ami akkor lehetett csokis(barna),tejes(kék), meg narancs(multi))
Mellé falun nyaraltam, ahol ha nem darálót hajtottam, akkor szart lapátoltam és meg volt az eredménye.
Így szerintem megfelelő táplálkozás meg fehérje meg bla bla mellett 3-4 hónap után simán elérhető egy hasonló külső.
Főleg, h a kérdező nem egy 120 kilós malac.
De mivel már én is kértem tanácsot igy elhiszem neked, hogy hülyeséget írtam.
(én ezen a képem semmi mást nem látok, csak egy totál lefogyasztott embert, aki egy kicsit tolt mellre meg vállra esetleg hasra.)
Nagyon el vagy tévedve. Tegyél már ide magadról egy képet, ha neked ez semmi, köszike.;)
Kb 1cm tiszta izom mehet max naturálban karra, ha minden okés. De nem kisgyerekként, kevesebb hormonnal. Nem lesz pár hónap alatt 40-es karja, nem kell hamis illúziókba ringatni itt az embereket.
De majd rájön, hogy monti bácsinak van igaza.
Nem teszek ki magamról képet, esetleg majd később(amiből úgy se lesz semmi ,mert te is meg én is le fogom már szarni), én írtam azt a kérdést neked privátban, hogy x idő óta csak fát vágok meg tetőn dolgozok 12 órákban és úgy odab**zott nekem, hogy az nem is igaz, amire írtad, hogy kalória mínusz van.
Szal ott írtam, h 43 cm karom van, amiből most jó ha van 41 cm.
Én most nem nagyképűségből írom, de szerintem, ha minél nagyobb méretekkel rendelkezel annál kevésbé látod, hogy mondjuk egy 60 meg egy 70 kilós között mennyi különbség van.
Mikor elkezdtem kkor a haverom, aki stagnál, úgy néztem, h gyúúú milyen karja van, most meg azt mondanám rá, h pár hónapja edzi magát.
A lényeg, hogy én ebből a képből nem nézném ki, hogy a palinak 30-nál nagyobb karja van.
De mondom, elismerem, hogy rosszul álltam a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!