Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a szójáról?

Mi a véleményetek a szójáról?

Figyelt kérdés

Edzés mellet szóját szeretnék fogyasztani kb napi 40g-ot.

Valakinek tapasztalatai?

Menyiben segitette az izomtömegnövelést?

Olvastam karos hatásairól valaki tapasztalt ilyeneket?

Leginkább az ár miatt döntöttem igy hogy a szójafogyasztásra is rtáállok

Tapasztalatok?

2013. szept. 19. 18:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
De abban mindenki egyet ért hogy több mint a semmi?
2013. szept. 19. 23:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Matematikailag mindenképpen.;)
2013. szept. 20. 05:47
 13/25 tap bela ***** válasza:

Még ahonnan származik a szója ott sem magát a szóját eszik ekkora mennyiségben?!?! Hanem valamilyen élelmiszerhez ízesítésként hozzáadottan. Egy testépítő meg napi szinten van aki megeszik belőle 100-150g-ot?!?!?!

Sajnos tudom minden a pénz körül mozog. Nagyon jó reklám szöveg, hogy ha nincs más, jó lesz ez is. De nem jó!!!

2013. szept. 20. 06:19
 14/25 clint ***** válasza:

semmiképp sem olyan jó mint a tejfehérjék.

sokan nehezen emésztik, az íze pocsék, a biológiai értéke kisebb... de ennyi, a többi az csak híresztelés, egy halom más híresztelés van a testépítésben aminek több az alapja mégis semmibe veszik.

Én speciel utálom, nem bírom lenyelni, de sok srác használja és semmi baja tőle, olyan testépítőnk is van aki takarmányszóját zabált verseny előtt (gyurma).

Ha nincs pénzed és többet meg bírsz belőle enni, akkor hajrá. Kb két szójafehérje turmix ér annyit mint egy tejsavó, ugyhogy árban sem mindenképp jó.

2013. szept. 20. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:
na látod clint, te is azt írod, hogy nem jó, akkor miért egyem én ezt tejsavó helyett? Ráadásul 5kg myprotein impact wheyt kapok 19 ezerért, ami elég jó ár.
2013. szept. 20. 12:48
 16/25 clint ***** válasza:

nem mondtam hogy bárki is ezt egye.

Fos íze van ez tény. Számomra a tejsavók nagyobb része is fogyaszthatatlan hosszutávon, ne tudjátok mi mindennel turmixolok össze néha ezt azt :)

2013. szept. 20. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
Én meg sosem unom meg a tejsavókat, pedig eszem-iszom elég régóta.
2013. szept. 20. 15:35
 18/25 anonim válasza:
Multiforce nutrition fehérjéjéről mit gondoltok? Mennyivel jobb a sima szójánál? Néztem az amino profilját nem sok különbség van tejsavófehérje koncentrátumhoz mérve. Sőt van amibe kicsit több, meg olyan is amibe kicsit gyengébb.
2013. szept. 20. 19:09
 19/25 anonim ***** válasza:
borsó és szója is van benne? Nálam ez alapból felejtős. Ja és mit keres benne dextróz és malto? :)
2013. szept. 20. 19:12
 20/25 tap bela ***** válasza:

"...Én speciel utálom, nem bírom lenyelni, de sok srác használja és semmi baja tőle, olyan testépítőnk is van aki takarmányszóját zabált verseny előtt (gyurma). "

Erre meg azt tudom válaszolni...a rákkifejlődését az emberi testben állítólag a mai orvostudomány akkor észleli, amikor az már 6 éven kersztül a testben kifejlődött.

2013. szept. 20. 20:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!