Disznóknak ideális, emberi fogyasztásra alkalmatlan!
2013. szept. 19. 19:09
2/25 dirtboy válasza:
inkább kerüld,negatív hatása hosszabb távon lehet
2013. szept. 19. 19:12
3/25 anonim válasza:
Szerintem is hanyagold.
2013. szept. 19. 19:51
4/25 anonim válasza:
Hát a szója az egy szar fehérje. De! Ha nagyon csóró vagy és nincs elég pénzed csirkére vagy tejsavóra hogy legyen elég fehérje az étrendedben, akkor érdemes költeni szójára mert lehet nem a legjobb minőségű, de akkor is fehérje és a legfontosabb hogy eleget vigyél be. A forrás másodrendű.
2013. szept. 19. 20:07
5/25 clint válasza:
én ugy vagyok vele, majd ha valaki jön, hogy a betegsége a szójától van akkor elhiszem hogy ártalmas hosszutávon, addig viszont kb olyan hiresztelésnek minősítem, mint a "proteinportol impotens leszel" jellegű megjegyzéseket.
Amennyiben abszolut nincs pénzed jobb minőségre megteszi, vannak és voltak is vega testépítők akiknek ez volt a fő tápláléka és igen irigylésre méltó fizikummal rendelkeztek.
2013. szept. 19. 22:24
6/25 anonim válasza:
Csak a GMO s káros!
2013. szept. 19. 22:30
7/25 clint válasza:
ennyi erővel csirkét se egyél, csak ha a saját kertedben neveled és a saját földedről adsz neki táplálékot... szted az áruházakban vásárolt nagyüzemi csirkéket mivel etetik?
2013. szept. 19. 22:37
8/25 anonim válasza:
Értjük clint, nekünk más a vékeményünk, nincs ezzel baj, nem kell mindenkinek ugyanúgy látni a dolgokat.
2013. szept. 19. 22:47
9/25 clint válasza:
tudom nem is a vélemények elleni támadás volt, írtam h sztem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!