Ti mit gondoltok erről? Lehet benne valami?
Figyelt kérdés
a helyzet az hogy 14 évesen pontosabban 2012 október eleje felé kezdtem el konditerembe járni azaz jövö honapban lesz 1 éve (megjegyzem ez az 1 év nagyon light-os volt) tehát magyarán nem jártam le rendszeresen volt hogy kihagytam 1 honapot, és igazából látok magamon változást de csak kis mértékben és ez lehet hogy amiatt van mert tul korán kezdtem és csak én látom ugy hogy lassan megy a fejlődésem? mert gyorsan hízó vagyok és én hallotam vagy valahol olvastm nem tudom de akik gyorsan híznak gyorsabban szednek fel izmot vagy nagyobb mértékben, a lényeg pedig az hogy ilyen korban ha nem látok NAGYON LÁTVÁNYOS fejlődést akkor lehet hogy késöbb beindul a folyamat?2013. szept. 16. 21:58
11/17 anonim válasza:
Én 15 évesen kezdtem és 3-4 év alatt már jó volt a forma.
12/17 A kérdező kommentje:
na látod ez megnyugtató :) de komolyan egyébként láttam már csomo más kérdésnél a neved mármint az ilyen testépítés kategoriánál és amugy nagyon jokat tudsz irni :)
2013. szept. 16. 23:20
13/17 anonim válasza:
Ebben az egyben igazad van kérdező:)
14/17 A kérdező kommentje:
csak ebben? :D
2013. szept. 16. 23:49
15/17 anonim válasza:
Bocs hü..lye vagyok igaza van monteznak 4 gramm ch sok legyen 3 gramm ch.
16/17 anonim válasza:
De szerintem potyára irtuk le ugysem fogsz összeállítani egy szálkásito étrendet :D
17/17 A kérdező kommentje:
nekem ez nagyon is fontos ugyhogy biztos hogy össze fogok állítani egy ilyet... sértő amit irtál utolsó :/
2013. szept. 17. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!