Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit gondoltok erről? Lehet...

Ti mit gondoltok erről? Lehet benne valami?

Figyelt kérdés
a helyzet az hogy 14 évesen pontosabban 2012 október eleje felé kezdtem el konditerembe járni azaz jövö honapban lesz 1 éve (megjegyzem ez az 1 év nagyon light-os volt) tehát magyarán nem jártam le rendszeresen volt hogy kihagytam 1 honapot, és igazából látok magamon változást de csak kis mértékben és ez lehet hogy amiatt van mert tul korán kezdtem és csak én látom ugy hogy lassan megy a fejlődésem? mert gyorsan hízó vagyok és én hallotam vagy valahol olvastm nem tudom de akik gyorsan híznak gyorsabban szednek fel izmot vagy nagyobb mértékben, a lényeg pedig az hogy ilyen korban ha nem látok NAGYON LÁTVÁNYOS fejlődést akkor lehet hogy késöbb beindul a folyamat?

2013. szept. 16. 21:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Beindulna, ha lenne tömegnövelő étrended.
2013. szept. 16. 21:59
 2/17 A kérdező kommentje:
ez miből áll pontosan?
2013. szept. 16. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Ennyi idösen csak a korodhoz képest nézhetsz ki jol.És ha nincs rendbe az étrend és az edzés akkor cse...szheted az egészek.
2013. szept. 16. 22:02
 4/17 A kérdező kommentje:
az étrend megvan legalábbis nem eszek ilyen szemeteket hogy pizza, meg hambi, meg csoki meg süti meg ilyen lóf.aszokat, meg az edzés is nyár elej ota megvan, tehát 3-4 edzés van 1 héten és nem össze vissza hanem megtervezett de mondm csak nyár eleje ota van ez, de tömegnövelő étrend az kiknek jó? mert én 97 kg vagyok tehát igen van tulsulyom de igazából sokan mondják hogy nem látszik meg rajtam hogy 97 kg vagyok max 80-90 között de 97 nem néznek ki belölem
2013. szept. 16. 22:07
 5/17 anonim ***** válasza:
nyomj egy képet, úgy többet tudnánk mondani.
2013. szept. 16. 22:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Akkor neked szálkásito diéta kell.És a jo étrend nem csak abbol áll hogy nem eszek hambit meg pizzát.Így számolj ha szálkásitasz:testsúlykilogrammonként:4 gramm szénhidrá 3 gramm fehérje 1 gramm zsír.1 héten lgyen 3 kardio is pl futá, bicaj,uszás.
2013. szept. 16. 22:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Azaz kell 388 gramm szénhidrát 291 gramm fehérje és 97 gramm zsír.Igy számolj de tényleg könnyebb lenne képel.
2013. szept. 16. 22:23
 8/17 A kérdező kommentje:
képet sajna most nem tudok feltölteni de itt egy netes kép és annyi hogy nekem meg ennek a csávónak a hasunk teljesen megegyezik akkor egy kicsivel kisebb vállam van nemsokkal meg a derekamon van egy kis plusz még de már hál isten az se sok és nagyjából ugyanigy nézek ki de amugy nem én vk a képen [link]
2013. szept. 16. 22:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Ja, akkor tényleg szálkásító diéta kellene, ha ettől is több a zsír. De szerintem sok a 4g xttkg ch.
2013. szept. 16. 22:33
 10/17 A kérdező kommentje:
értem :/ de az izomnövekedés az melyik korban a legideálisabb? mert hallotam valahol hogy olyan 17-18 éves korban nagyon jó ha valaki elkezd edzeni mert 2-3 év alatt "kigyurja" magát.
2013. szept. 16. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!