Mi a véleményetek erről a termékről?
Figyelt kérdés
Tudom nem a biotech a legjobb táplélék kiegészítő bolt,de nekem most csak az ő termékeikből kell válogatnom(hosszú lenne leírni). A lényeg hogy nem tudom azt,hogy melyik fehérje lenne a legjobb ettől a gyártótól.
Én a Nitro Gold Pro Enzy Fusion néztem ki.Mi a véleményetek róla ? Mire megyek 1g kreatinnal ?
link: [link]
Esetleg ha ajánlanátok más terméket a biotechtől azt megköszönném.
link: [link]
2013. szept. 14. 19:23
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne ezt válaszd,mert kevert fehérje.Sima tejsavót tartalmazót válasz.Mint mondjuk a Nitro Pure Whey Goldot. [link]
2/5 anonim válasza:
Szerintem is a nitro pure whey gold legyen, mert az jobb edzés után, mivel tiszta tejsavó.
3/5 anonim válasza:
Tavaly ősszel volt egy akció a BioTech-nél, olcsóbb volt a Nitro Gold Pro Enzy Fusion és kipróbáltam. Akkoriban nem ment más kieg., csak vitamin mellé és jobban mentek az edzések, volt erősödés, fejlődés. Semmi nem változott pedig a korábbiakhoz képest, edzésterv se, nekem bejött. Nem olcsó, de viszonylag gyakran van akcióban, vagy mástnem nagy ritkán szokott lenni Outlet Day, amikor minden olcsóbb a Biotechnél, ilyenkor bevásároltam többet a következő akcióig :) Eddig helyben vásároltam (nálunk csak Scitec és BioTech bolt van), de már inkább netről szerzek be jobb ár/érték arányú fehérjéket, pl. legközelebb myprotein whey-t. Ha Biotech, akkor én ajánlom Nitro Gold Pro Enzy Fusiont.
4/5 anonim válasza:
Még annyi (és látom itt is írják), hogy a tiszta tejsavót ajánlják legtöbben, de szerintem egyén függő is valamelyest, mert nem mindenki ugyanúgy és ugyanolyan fehérjére reagál, mint ahogy a kreatin se hat mindenkinek. Nekem a kevert fehérjék jobban bejöttek (persze nem az olcsó szójás vackokra gondolok), lehet ezért is volt jó a Nitro Gold Pro Enzy Fusion.
5/5 clint válasza:
nekem is jobban bejöttek a kevertek, ez amugy sztem az egyetlen termék a biotechnél ami minőséget produkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!