Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki, mit tud erről a termékről?

Ki, mit tud erről a termékről?

Figyelt kérdés

[link]

mellékhatásai mik lehetnek, milyen nem kívánatos folyamatokat okozhat, amit nem írnak le róla a scitecnél?

és most nem a gyúrós, testépítő, vagy a kondiba lemegyek egy héten kétszer és swarci vagyok típúsú emberektől várom a választ, hanem mondjuk egy orvostan hallgatótól.

mert tudom, hogy egy testépítő akkor se mondana rosszat egy termékre, ha az élete múlna rajta.

köszi

2012. okt. 27. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
És egy 27 éve edző élelmiszermérnöktől elfogadsz választ?, aki heti 4-szer edz. Bár nincs doktori fokozatom.:)
2012. okt. 27. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Sport, mozgás részlegen keresel orvostan hallgatót?
2012. okt. 27. 20:07
 3/13 SSanchez ***** válasza:
Így van ne is olyan véleményére legyél kíváncsi aki már használta:)
2012. okt. 27. 20:09
 4/13 Sznofru ***** válasza:
Helyedben másra költeném a pénzem.
2012. okt. 28. 05:36
 5/13 A kérdező kommentje:

tehát most nem a diplomán van a hangsúly, meg ilyenek. hanem olyan embertől szeretnék választ aki tényleg ismeri, a jó és rossz tulajdonságait is. ismerek olyan gyúrósokat akik magukba nyomnak minden fajta sciteces cuccot, de látom semmit nem értenek az egészhez, mert utána minden bajuk van. nyugodtan lehet írni tapasztalatot, meg minden, azt akartam hangsúlyozni, hogy hozzáértő ember írjon, aki tényleg nem elfogult és tudja, hogy mit beszél.

köszönöm

2012. okt. 28. 06:52
 6/13 Sznofru ***** válasza:

Amit írtam abból lejön, hogy nem éri meg az árát. Ebből vegyél inkább fehérjét, vitamint, de ha mindenképpen "spéci" cuccra akarod költeni a pénzed, vegyél aminot.

"Természetes módon maximalizálja a saját tesztoszteron-termelést!" - Maximalizálják, na de mennyire is? Inkább azt mondanám, hogy normalizálják.

De legjobban úgy tudod meg, hogy elmész vérvételre ahol kéred a teszto szinted mérését, veszel egy ilyet, beszeded, és utána is megnézed vérvétellel.

De, mint írtam, költsd másra.

2012. okt. 28. 07:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Nos ez csak egy triblus tartalmú cucc, nem csodaszer és főleg nem kox. Semmi extrát nem kell várni tőle. Egy tesztoszteronszint optimalizáló. DE!: nem mindegy, hogy ki használja, mert ha nem vagy 30 éves, akkor ennek nulla hatása lenne nálad, mivel fiatal korban amúgy is maxon pörög a tesztótermelésed, tehát ez nem tud rajta növelni.

30 éves kor felett már némi kis segítséget jelenthet, de elenyésző, én többféle terméket használtam már, de nem sokat számítanak. Talán még a D-test ami kissé megdobta a tesztótermelésem, de én már öreg vagyok.:)

Mivel ez nem kívülről bevitt hormon, mint pl egy anabolikus szteroid, így nem áll le a saját hormontermelésed, sőt azt fokozza, ha van hová. Mivel mindenkinél genetikailag van egy max szint és e fölé már nem tudja emelni. pl. ha te termelsz 8mg tezstoszteront/nap, akkor max ide tudja emelni egy ilyen termék is. Nem tudod túllépni vele egy optimalizálóval.

Szóval fiatalként pénzkidobás erre költeni szerintem.

És ezt egy általad lenézett gyúrós mondja:)

2012. okt. 28. 07:09
 8/13 anonim ***** válasza:

:D röhej, orvostanhallgató válasza kell :D

:D öcsém SOTE budipest központi könyvtár :D

2012. okt. 28. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

egyszer nem is olyan régen olyan 19-20 évesen, szedtem sima tribu x-et az 500mgosat, hát hallod én baromira megéreztem a hatását, "rá tudtam hangolódni".

ez a vérvétel érdekelne, tényleg van ilyen ami tesztó szintet megmondja és teljesen ingyenes?

2012. okt. 30. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Van, kérj háziorvostól beutalót hormonvizsgálatra.
2012. okt. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!