Konditerem mell szőlőcukor?
Figyelt kérdés
tudna nekem valaki értelmes válszt adni? most kezdtem k.terembe járni 25 éves f vok! azt hallottam hogy edzés mellé jo ha szőlöcukrot is eszegetünk! ez mit jelent? mennyit? mikor? mi van a szőlőcukorba?2013. szept. 12. 20:13
1/10 anonim válasza:
A szőlőcukorbaN gyorsan felszivódó szénhidrát van, ami edzés után visszatölti az izmaid glikogénraktárait. Kizárólag kemény edzés után kell inni, olyan 30-40g-ot.
2/10 anonim válasza:
A vegytiszta szőlőcukor A gyorsan felszívódó szénhidrát maga :)
Kérdező, leginkább azt jelenti a fent leírtakon túl, hogy olvasd el az alapismereteket a testépítésről (a google találatokban benne lesz).
3/10 anonim válasza:
Tényleg. Én még ajánlom célzottan a Sárga Kapszulát. :)
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon mókás vagy gyökér
2013. szept. 12. 23:33
6/10 anonim válasza:
Amit a boltban veszel dextrózt, az vegytiszta? Nem tudtam.
7/10 anonim válasza:
Amit én veszek, az az, nincs mellette más. Bár valamelyikbe tesznek csomósodásgátlót vagy mást, való igaz. Igazából csomagolva sokszor élelmiszer, közük a cukrászipar rendel attól a gyártótól nagy mennyiségben, csak néhányat megvesznek a tápkieg boltok.
Kérdező, kifejtenéd, hogy mi a problémád?
8/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy itt beleszólok,de szerintem a szimpatikus kérdező asszociált valamit a "sárga kapszulára", nem a könyvre gondolt, ezért kaphattad a "bókot" :-)
9/10 anonim válasza:
Akkor legalább tájékozódna kicsit, mielőtt legyökerezik bárkit is.
10/10 anonim válasza:
Á, ahhoz gondolkodni is kéne, amit én speciel nem "nézek" ki belőle! :-) Egy bocsánat kérés alap lenne, de hát az túl nagy elvárás ahogy én látom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!