Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik ilyen fehérjekészítmény?

Létezik ilyen fehérjekészítmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy létezik lassan felszívódó fehérje tabletta formában?

Sokszor vagyok olyan helyzetben a munkám miatt, hogy nem tudom bekeverni a shake-t és tabletta egyszerűbb lenne.

Ismerősömtől hallottam, de azért megkérdezem itt is hátha :) köszi

2013. szept. 11. 22:44
 1/7 anonim válasza:
Igen, aminosavnak hivjak ugytudom. :)
2013. szept. 12. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Létezik. Az aminosavak közül ami amino néven futnak, pl amino5600, 2300 stb azok tulajdonképpen tablettázott tejsavóproteinek. Tehát full spektrumú aminosavak. De legtöbbször tejsavóprotein van tablettázva, ami gyors fehérje, bár a tabletta forma miatt azért lassabb mintha turmixként innád, mivel szét kell még esnie a gyomorban és hozzáadott anyagokat is tartalmaznak, hogy le tudják tablettázni, pl magnézium sztearátot, dikalcium foszfátot. Ezek mind növelik a felszívódás sebességét.

De neked még jobb lenne egy kazein tartalmú protein por letablettázva, ilyen is van pl a a Twinlab LPP tabs 1000mg.

Keress rá. De biztos vannak még ilyen aminosavak, ahol a teljes tejfehérje vagy kazein van letablettázva. A tejfehérje tartalmaz kazeint és tejsavófehérjét is. A kazein a leglassabb fehérje.

2013. szept. 12. 05:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így jól hangzik, majd meglesem ezeket!!! ;)
2013. szept. 12. 05:55
 4/7 tap bela ***** válasza:

lassan felszívódó fehérje tabletta formában

Ez az alapkérdésed. Amit én még nem igen láttam. A tablettás készítmények javarészt vagy whey, vagy szója.

2013. szept. 12. 06:11
 5/7 anonim ***** válasza:
igen, de amit találtam (twinlab-os) abban kazein van ha jól olvasom.
2013. szept. 12. 06:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az amit Montez írt erre tökéletes, viszont árban elég húzós, ha kiszámoljuk kilóra!
2013. szept. 12. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Veszel kapszulázót (asszem 8ezer forintért láttam valahol), veszel kazeint, és lekapszulázod magad :D Vagy csinálsz belőle valami szobahőmérsékleten szilárd, nem ragacsos sütit, és azt csipegeted.
2013. szept. 12. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!