Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő életmód?

Testépítő életmód?

Figyelt kérdés
Ezen MINDENT értek.amit csak tudtok,2 hónapja edzek, étrend,mit egyek,és miért,mi mire jó.bármi okosság amit ti tudtok.ezen értek edzéshez kapcsolatos,vagy fehérjés kaják,hallottam cukorból nemszabad sokat, ez is érdekelne miért.tehát MINDENT:) köszönöm,megy a válaszokért a (Y)! :)

2013. szept. 11. 20:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj már, neked edzésterved már van, étrended meg nincs, pedig az a fontosabb. B4szhatod az edzéstervet, amíg nincs egy alapszintű tudásod, főleg a táplálkozásról. "fehérjés kaják,hallottam cukorból nemszabad sokat"-szintű tájékozottsággal vágsz neki, és még az alapismereteket sem vagy hajlandó tudomásul venni. Akkor most minek kéne neked apró kis részinfókat mondani, ahogy mondtad kis érdekességeket. Minek kezdenénk el magyarázni egy wannabe autóversenyzőnek, hogy melyik v8-as motornak milyen porlasztója van és melyik spoiler hány%-os sebességvesztést okoz de mennyi tapadást hoz cserébe, ha még a kuplungot nem tudja megkülönböztetni a féktől, ha még vezetni sem tanult meg?

Különben is, most minek írjunk neked ilyen kis random verébfingnyi érdekességeket, amiből amúgy van ezer, de fontosságuk elenyésző, az alaptudás hiányában pedig egyenesen nulla. Pont erre valók a testépítő oldalak, mindig van egy-két érdekes cikk.

És ne várd el a moderáltságot senkitől, amíg te itt önkényesen leszavazgatsz, meg gyökerezel.

Penszy, magának meg ki engedte meg a röhögést?!

25 fekvőtámaszt előttem, egy-kettő!

:D

2013. szept. 12. 21:23
 12/13 A kérdező kommentje:
honnan tudod milyen hozzáállásom van? én csak kisebb dolgokat szerettem volna megtudni,erre mindegyik nekemugrik mint borjú az újkapunak..nemigaz hogy a kötekedésen mást már nem is lehet csinálni,úgycsináltok mint ha mindenki 60-as karral kezdene,és sose lett volna kezdő.visszatérve, edzésterv ilyesmi megvan,csak kissebb dolgok,okosságok érdekelnének tapasztaltaktól,és nem gép előtt ülőktől..
2013. szept. 14. 13:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Ignoráns hülyegyerek. Örülj, hogy írunk, ezután már úgysem fogsz választ kapni.

Nem érdekel az edzésterved, az kb. a fejlődésed kulcsának a 30%-a! Nincs rendben az étrended, a tudásod, ez lejött mindenkinek. Próbálunk ebben segíteni, erre TE ugrasz nekünk, és teszed a kis keményet, hogy ment a mínusz, óh-óh! Na innen veszem, hogy milyen a hozzáállásod. És nem mi estünk neked, az elején szépen elmondták, hogy mit hogyan, te reagáltál rá barmul.

Mondhatok én neked érdekességet, pl. edzés előtt nem kéne elvileg kiverni, mert cinket vesztesz, vagy tudtad-e, hogy az alkarban egy izom a népesség 4%-ánál anatómiai variációként hiányzik, néha csak az egyik karon. És most mitől lett jobb? Mondhatnék még 45687453537 hasonló fontosságú infót. De mire is mennél vele? Tekints csak a fentebbi autós példámra.

És senki nem csinál úgy, mintha nem lett volna kezdő, csak tudod hatás-ellenhatás törvénye, ami a hangnemet illeti...

Ha pedig mi nem ülnénk a gép előtt, akkor nem lenne neked senki, aki válaszolna, ezt azért gondold át :) Majd szerinted pro testépítők fognak neked itt irkálni? Aki viszont mégis megteszi, arra egyből rá lehet mondani a "gép előtt ülő" jelzőt, szánalmas egy személyeskedés.

Végül pedig "Nekiugrik, mint bolond marha a borjának" szól a közmondás, a borjú az új kapura bámulni szokott, de nem baj, fuss neki még egyszer.

2013. szept. 14. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!