Akikkel sportolni szoktam, kinevetnek hogy nem szedek kreatint. Tényleg ciki?
Azt tudom róla hogy vizesíti az izmot, de közben gyorsítja is a tápanyag felvételi képességét így ha szedése után valaki abbahagyja kicsit vissza esik a méret, de nagyobb lesz valamennyire mint a kúra előtt(mert segítette a növekedést).
Enélkül nekem mennyi idővel kell többet dolgoznom mint a többieknek? Egy hónapban 1 kiló izom helyett nekem csak fél jönne fel?
azt szokták kinevetni és megkisebbíteni a csoporton belül bármilyen okból,aki a legkevésbé domináns.
szóval totál felesleges belekeverned a sztoriba a kreatint.
Ha valóban olcsó és jó minőségű persze, miért ne :)
Elfogadnám a segítséged.
No persze nem azért kezdeném el a kreatint, mert h a többiek miatt csak ha ahogy írtad hasznomra válhat egy próbát megér.
Nem magyarázkodtam, csak elmondtam magamról ezt a csekély infót :)
Ez lenne az. Csinálj okosan és mértékkel mindent. Hidd el hogy az eredmény is jönni fog..... és magadra se fogsz ismerni:)
Egyébként eztis b. szhatod ha nincs meg a megfelelő táplálék bevitel (mostis pont csirkét majszolok:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!