Ugye az nem káros hogy 20as kis súlyzóval kalapácsozok 16 évesen?
Figyelt kérdés
Szerintem szabályosan csinálom, bár nem lassan. 4x8 egy karra.2013. szept. 5. 18:34
1/10 A kérdező kommentje:
20Kg
2013. szept. 5. 18:35
3/10 anonim válasza:
Ha szabályosan csinálod, akkor nem baj. Inkább csináld lassan, mert így több ideig feszül az izom. Azzal nem érsz semmit ha rángatod a karod.
A kevesebb néha több ;)
4/10 anonim válasza:
Ebben kérdésben egy kis "menőzést" érzek felfedezni....:)
Egyébként tuti hogy nem szabályos az, amit csinálsz. Épp vlamelyik nap ált be mellém (a tükör elé) egy gyufaszál srác, aki szintén olyan 20kg-val kalapácsolt....... abszult nem volt dinamikus (ezáltal szabályos) a feladat végre hajtása.....
Neharagudj a saját érdekedbe mondom, ha szép kidolgozott izmokat akarsz akkor: 1: Táplálkoz rendesen (fehérje, szénhidrét, vitaminok, makroelemek) 2: Edz szabályosan (mértékkel)
5/10 A kérdező kommentje:
Én kb 8-ról mentem fel 20-ra nem egy hónap alatt... és minden edzés végén nagyon be van durranva a karom. Az ízületekre gondoltam amúgy meg a csontomra hogy elbirom-e. Nem menôzni akartam.
2013. szept. 5. 19:21
6/10 A kérdező kommentje:
És ezután a koncentrált bicepszet is így csinálom amiben szerintem nem lehet sehogy se csalni
2013. szept. 5. 19:22
7/10 A kérdező kommentje:
Marmint 20szal azt is
2013. szept. 5. 19:22
8/10 JayC válasza:
elég gáz az a 20kg, főleg 16évesen. CIKI...
9/10 anonim válasza:
tudod hol 20 kiló az neked 16 évesen...
üreges az egész, csak rányomtattak egy kettest meg egy nullát
10/10 anonim válasza:
mivan te kis 12 éves a sok gyakorlat közül miért pont ezt vetted ki a hülyeségedhez mi? mert benne van egy másabb szó is kalapcács szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!