14 éves vagyok a növésemet akadályozhatja?
Figyelt kérdés
14éves 176cm magas fiú vagyok, vékony-szálkás testalkattal, a nagyapám és a apám is kb. 183-5cm magasak lehetnek, és az lenne a kérdésem hogy ha egy héten 2-ör szálkásitani + 1-szer gyúrni eljárnék alkalmanként másfélórára és arra az időre protein shake-t is innék, akkor úgye nem állok meg a nővésben? mert azt halottam hogy nem a nővekedésre hanem az izmok fejlesztésére forditj az energiát a testünk, máshol azt mondják nem befolyásolja....esetleg hasznos lehet meglátogatni a sportorvost? és +fehérje bevitellel (protein shake)el ez a z energia elolszlás ugyan úgy évrényesül?2013. szept. 4. 17:51
11/11 dirtboy válasza:
hogy azt elérd tömegelni kell 1000rel.
a kiszálkásítás pedig fogyás,a szálkásítás az az hogy eltünteted a zsírt,ezáltal leszel szálkásabb,ha eltűnik a zsír,vékonyodik a bőröd,jobban látszódnak az izmok,erek.
szóval a szálkásításra most abszolút nem kell gondolnod,most a tömegelésen járjon az eszed.
a bodybuilder.hun nézz egy tömegnövelő étrendet,a mennyiségeket pedig kalibráld a súlyodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!