14 éves vagyok a növésemet akadályozhatja?
Figyelt kérdés
14éves 176cm magas fiú vagyok, vékony-szálkás testalkattal, a nagyapám és a apám is kb. 183-5cm magasak lehetnek, és az lenne a kérdésem hogy ha egy héten 2-ör szálkásitani + 1-szer gyúrni eljárnék alkalmanként másfélórára és arra az időre protein shake-t is innék, akkor úgye nem állok meg a nővésben? mert azt halottam hogy nem a nővekedésre hanem az izmok fejlesztésére forditj az energiát a testünk, máshol azt mondják nem befolyásolja....esetleg hasznos lehet meglátogatni a sportorvost? és +fehérje bevitellel (protein shake)el ez a z energia elolszlás ugyan úgy évrényesül?2013. szept. 4. 17:51
1/11 A kérdező kommentje:
2013. szept. 4. 17:55
2/11 dirtboy válasza:
nem állsz meg a növésben ne aggódj de sokra nem viszed ha nincs étrended csak egy protein shéked.
az 1,5órás edzés pedig sok.
1óránál tovább ne tartson.
3/11 A kérdező kommentje:
szóval maximum 1óra? étrendemet illetően meg csak a legdrágább legvékonyabb húsókat és fehérje dúsan táplálkozunk sok tejtermékkel, és egészségesen, szénhidrát szegényen....de nem viszek be elég fehérjét...jóbb napokon is csak max 70g-ot...és én úgy olvastam 200g-ot kéne...
2013. szept. 4. 17:59
4/11 dirtboy válasza:
nem tudom neked mennyit kéne mert nem írtad a súlyod de szálkásításkor 3g/tskg proteint szokás bevinni.
tehát testsúlyod szorozva 3al és a kapott eredmény grammban értendő.
5/11 dirtboy válasza:
tej termékeket pedig mellőzni kéne még tart a szálkásítás.
egyébként most miért is szálkásítasz tulajdon képpen?
6/11 A kérdező kommentje:
50KG vagyok szóval , 50 x 3 = 150 = 150g színtiszta protein? vagy mi az a tskg protein?
2013. szept. 4. 18:07
7/11 anonim válasza:
testtömegkilógramm.
És hol akarsz 50 mkilóra szálkásítani? :D
Akkor miért kell kevés ch, ha hízni akarsz??
8/11 dirtboy válasza:
176cm és 50kiló
fordulj orvoshoz ha szálkásítani akarsz,ez már akkor anorexia lesz ha te úgy érzed hogy még szükséges a fogyás.
9/11 A kérdező kommentje:
2013. szept. 4. 18:31
10/11 anonim válasza:
"kiszállkásítani"..
Szálkásítás az kvázi fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!