Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érjek el jó kinézetet?

Bneon05 kérdése:

Hogyan érjek el jó kinézetet?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,60kg,175 cm. Szeretnék jól kinézni, de nem tudom hogyan kezdjem el.Mit ajánlotok milyen feladatokat végezzek?(van egy súlyzópadom amire van 10-20-30 illetve 40 kgos súlyom).

Korábban sportoltam,most azonban nem csinálok semmit.Melyik a legjobb sport ebben a korban?

Kb.Mikorra látszódna meg az eredmény?

2013. szept. 2. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 évesen még ne súlyzózz,inkább a Fegyencedzést csináld még egy évig.

Emellé legyen tömegnövelő étrended.

Változás 1-2 hónapon belül fog látszódni.

2013. szept. 2. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

szerintem meg mehet 15 évesen a súlyzós edzés. Nem kell mindenkit besz@ratni a súlyzózástól. Nem lesz attól baja senkinek ha ésszel csinálja. No para. Kezdj 3 napos teljes testes edzéssel. A bodybuilder.hu oldalon találsz terveket.

Pár hónap alatt is látszani fog, de egy jó formához sokkal több kell.

2013. szept. 2. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem akarom besz@ratni kedves Montez,és nem azt hirdetem,hogy a súlyzózás káros.
2013. szept. 2. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Már másik kérdésnél is ezt csináltad. Nem kell a súlyzóellenes duma.

Nincs bajom a saját testsúlyos edzéssel egyébként.

2013. szept. 2. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem dumálok a súlyzók ellen mivel,mivel 5 éve járok edzőterembe.

De egy 15 éves,otthon súlyokkal edző,a sportágban kezdő gyerek nagy károkat tud okozni magában,akaratlanul.

2013. szept. 2. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
15 évesen szerintem is mehet már súlyzós edzés! A lényeg a fokozatosság, normális átmozgatás, és a gerincet terhelő gyakorlatoknál a fokozott figyelem!
2013. szept. 2. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Erről van szó. Saját testsúllyal és szét tudja cseszni az ízületeket, ha idiótán edz és be sem melegít.
2013. szept. 2. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:

13 évesen nyúltam először súlyzókhoz, semmi baja az ízületeinek :D

Nem azt mondom, hogy jól tettem, de ésszel kell csinálni, mert ha nincs meg a fokozatosság elve, akkor bármilyen korban elég sok mindennel tönkre lehet tenni az ízületeinket.

2013. szept. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!