Ferdináánd kérdése:
Kondisok 1 gyors választ megköszönék mostmár tényleg nem kérdezek többet csak még ezt tudni szeretném bövebben lent!?
Figyelt kérdés
Röviden kedden szerdán megyek osztálykirándulásra és úgye egész nap mászkálunk majd meg minden és nem tudom megcsinálni azt ,hogy azt lessem ,hogy melyik sarkon van giros vagy ilyesmi és holnap még van lehetőségem elmenni vásárolni ilyen protein szelet vagy ilyesmit de nem tudom mit válaszoltok, mi lenne jó , tudjátok hogy pl sétálunk és belenyulok táskába könnyen megtudom enni és azért ad fehérjét meg mindent. Pl dechatlonba vannak ilyenek ,hogy PowerBar csoki szelet de egy szelet 700 ft tehát biztos ér valamit ha ilyen nagyon drága...na mind1 ti mit ajánlotok?? Köszönöm ,hogy elolvastátok:) többet már tényleg nem fárasztok senkit2013. aug. 30. 21:02
1/7 anonim válasza:
Hagyd a fenébe ilyen hülyeségekre ne költsd a pénzt. Fölösleges ezért 700 Ft-it kidobni. Meg amúgy is ez egy 2 napos kirándulás csak, nem hiszem, hogy bármi bajod lesz ha nem úgy kajálsz két napig ahogy kéne.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja neeeem én nem költök erre:)) Anya dekatlonba dolgozik, oda megyek mondom mi kell és hozza haza ezért mondtam példának azt a boltot, és ott van 1 rakat olyan cucc
2013. aug. 30. 21:11
3/7 anonim válasza:
Edd nyugodtan,pár nap alatt nem lesz bajod,ha nem eszel minőségi kaját. Nem megy le az izmod.
Ezt a Szij Melinda stilust pedig hagyd el,nem előnyös. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Jó :DD igazábol megkaptam ,hogy minek kérdezek ennyit miért nem a googleba írok be amit akarok de most B@meg ezt írjam be a googleba vagy mi ..Amúgy kösz a válaszokat
2013. aug. 30. 21:23
5/7 anonim válasza:
Részemről nincsmit. Hát valóban könnyebb itt megkérdezni ezt. :)
6/7 anonim válasza:
Hát ha ingyen van,akkor jó lesz:)
7/7 anonim válasza:
Amúgy értem én, hogy anyukád a dekatlonban dolgozik de nehogy azt hidd, hogy ettől ő ingyen elhozhatja. :D Ugyan úgy ki kell neki is fizetnie szerintem... Ha nem így lenne a dolgozók mindenhonnan elhordhatnák az egész boltot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!